Sådan Fix en trådløs mus

July 9

Sådan Fix en trådløs mus


At have en trådløs mus tilsluttet til din computer er helt sikkert praktisk, men på grund af sin trådløst interface, kan disse periferiudstyr være udsat for problemer. Heldigvis er der masser af praktiske skridt, som du kan tage for at fastsætte en trådløs mus, hvis det ikke fungerer korrekt.

Instruktioner

1 Tjek din trådløse forbindelse. Hvis du bruger en trådløs adapter eller USB koblingsbeslag, sikre, at alt er tilsluttet korrekt. Den bedste måde at gøre dette er at frakoble enheden og derefter sætte det tilbage i, og sørg for alt passer stramt.

2 Prøv at re-synkronisere musen med computer / adapter. Hvis computeren blev leveret med trådløse netværksfunktioner (såsom Bluetooth) og din mus bruger denne signal til at kommunikere med computeren, skal du gå til computerens kontrolpanel og slukke for netværket i et par minutter. Derefter genstarte netværket og se, om forbindelsen til musen er blevet genoprettet. Hvis du bruger en trådløs adapter, skal du gå til det trådløse værktøj, som computeren bruger til at styre den trådløse mus (dette kan normalt findes i afsnittet "programmer"), og gentage ovenstående proces.

3 Se nederst på musen. Hvis din trådløse mus har en trackball, prøve at fjerne dækslet og rengøring af enkelte hjul på indersiden af ​​musen med en vatpind. Hvis du bruger en optisk mus, så prøv at rense bunden af ​​linsen med en blødt væv og en sparsommelig mængde glasrens.

4 Sørg for, at nogen drivere, der er nødvendige for musen stadig er installeret. Selv om det er usandsynligt, driverne, der letter kommunikationen mellem din mus og computer kan have været et uheld beskadiget eller slettet. Prøv at besøge musen producentens websted for at hente nye drivere.

TIPS

  • Selv om denne liste er ikke udtømmende, det repræsenterer de mest almindelige problemer, og den billigste at løse. Hvis du føler, at ledninger eller strukturen af ​​din trådløse mus er blevet beskadiget og skal omfattende reparation, kan du bare bide i det sure og købe en ny mus, som samler de nødvendige elementer til at skille din mus og foretage interne reparationer er meget dyrt .

relaterede artikler