Hvad er Adresse Bindende?

June 29

Hvad er Adresse Bindende?


Computer hukommelse har to typer af adresser. Disse er logiske adresser og fysiske adresser. Adresse binding allokerer en fysisk hukommelse placering til en logisk pointer ved at knytte en fysisk adresse til en logisk adresse. Den logiske adresse er også kendt som en virtuel adresse. Adresse binding er en del af hukommelsen ledelse og er udført af operativsystemet på vegne af applikationer, der kræver adgang til hukommelsen.

OS Services

Adresse binding vedrører, hvordan koden for et program er lagret i hukommelsen. Programmer er skrevet i læsbare tekst, efter en række bestemmelser fastsat i de strukturelle krav i programmeringssproget, og bruge søgeord, der er fortolket i aktioner fra Central Processing Unit af computeren. Det punkt, hvor den eksekverbare version af et program udviklet dikterer når adresse binding forekommer. Nogle program sprog, såsom "C" og COBOL nødvendigt at udarbejde andre, hovedsageligt scripts, løber fra den oprindelige tekst program, snarere end en maskine kode kompileret binær version.

Påkompileringstidspunktet Binding

Den første type adresse binding er kompilere tid adresse binding. Dette tildeler en plads i hukommelsen til maskinkode af en computer, når programmet er kompileret ind en eksekverbar binær fil. Adressen binding tildeler en logisk adresse til udgangspunktet af segmentet i hukommelsen, hvor objektet er lagret. hukommelsestildelingen er langsigtet og kan kun ændres ved genoversætte programmet.

Load Time Binding

Hvis hukommelse tildeling betegnes på det tidspunkt programmet er afsat, så intet program nogensinde kan overføres fra en computer til en anden i sin kompileret tilstand. Dette skyldes, at den eksekverbare kode vil indeholde hukommelse tildelinger, der måske allerede være i brug af andre programmer på den nye computer. I dette tilfælde, er programmets logiske adresser ikke er bundet til fysiske adresser, indtil programmet er gældende, og indlæst i hukommelsen.

Execution Time Binding

Execution tid adresse normalt kun bindende gælder for variabler i programmer og er den mest almindelige form for bindende for scripts, der ikke bliver udarbejdet. I dette scenario anmoder programmet hukommelse til en variabel i et program første gang, at variablen er stødt under behandlingen af ​​instruktionerne i scriptet. Hukommelsen vil blive tildelt denne variabel, indtil programmet sekvens ender, eller medmindre en specifik instruks inden scriptet frigiver hukommelse adresse bundet til en variabel.


relaterede artikler