Hvordan man opbygger en hjemmeside med Notepad

June 28

Hvordan man opbygger en hjemmeside med Notepad


Notesblok er et microfleece teksteditor, Microsoft indeholder med ethvert operativsystem. Det er en fremragende værktøj til at give manuel indtastning af HTML-kode, fordi det tilføjer ikke yderligere formatering, der kan forstyrre din oprindelige kode. Hvis du har solid HTML færdigheder, Notepad giver dig en gratis og pålidelig platform til opbygning af hjemmesider fra bunden, som du derefter kan kopiere og indsætte på din webserver.

Instruktioner

1 Åbn Notesblok ved at klikke på "File" og derefter "Ny" og skriv en skitse til din hjemmeside. Begynd din hjemmeside ved at skrive "index.html". Tryk på "Enter" og derefter skrive alle de sub-sider, som du vil føje til din hjemmeside på følgende linjer. For eksempel, skriv "page_01.html" og derefter "page_02.html" på den næste linje --- fortsætte med så mange sider som du planlægger at have på dit websted.

2 Gem din Notesblok omrids. Klik på "Filer" og derefter "Gem som" og skriv "skitse" til filnavnet. Vælg den mappe, hvor du vil gemme alle dine hjemmeside filer og klik på knappen "Gem" for at gemme filen som outline.txt.

Hold outline.txt filen åben og bruge den som reference til at guide dig i at navngive flere HTML-sider til dit websted.

3 Opret din hjemmeside. Åbn et nyt Notepad vindue og indtast alle HTML-koden til din hjemmeside. Klik på "File", "Gem som" og derefter vælge "Alle filer" fra drop-down menuen. Indtast "index.html" som filnavn, og klik på knappen "Gem".

4 Tilføj flere websider ved hjælp Notepad. Indtast din HTML-kode og gemme din næste fil som "page_01.html" eller hvad filnavn, du brugte i outline.txt dokumentet. Gentag, indtil alle sider er færdige, da disse vil være HTML dokumenter til alle dine andre websider.

5 Se et eksempel på din hjemmeside ved at åbne mappen med alle dine HTML-filer og dobbeltklikke på "index.html" fil.

6 Rediger din HTML-kode for at rette eventuelle fejl ved at klikke på "File" og derefter "Åbn" i Notesblok. Sørg for at vælge "Alle filer" fra drop-down menuen for at vise de HTML-dokumenter, du har oprettet.

7 Opret forbindelse til din webserver ved at tilføje en netværksplacering i Windows til at uploade dine filer. Klik på "Denne Computer" fra menuen Start, og klik derefter på "Filer" og "Tilføj en netværksplacering." Brug guiden netværksforbindelsen at indtaste FTP-stedet til din webserver. Levere et brugernavn og en adgangskode for at logge ind på din server. Windows vil derefter åbne FTP-stedet vinduet. Du skal blot kopiere HTML-filer, du har oprettet med Notepad fra mappen på din harddisk ved at højreklikke og vælge "Kopier" og derefter indsætte disse filer til FTP-sted vinduet for at uploade dine HTML-filer.