Problemer med Opsætning af et netværk

June 27

Problemer med Opsætning af et netværk


Selv når alt hvad der kræves er lagt ud, dobbelt-tjekket og målt to gange, oprettelse af et computernetværk kan være problematisk. En række faktorer kan bidrage til potentielle problemer, såsom netværkskabler, hardware og manglende erfaring med oprettelse af et net. At have en solid forståelse af hvad forventer kan bidrage til at bane vejen for en hurtigere, mere effektiv og mindre problematisk installation netværk.

Netværkskabler

Netværkskabler kommer i mange forskellige farver, længder og konfigurationer. Mens farven i sig selv ikke påvirker ydeevnen, bruges det som en indikator for formålet. Farven rød ofte bruges til at angive, at et kabel er et cross-over kabel bruges til computer til computer-forbindelser. Grå og blå indikerer ofte lige-via kabler, der går fra computer til switch eller router. Blanding disse op kan resultere i en ikke-fungerende netværk. Et netværkskabel kan forudbestilles eller afkortes på stedet. Forudbestilt kabel med til at sikre kvaliteten af ​​kablet, men kan ikke passe, hvis hardwaren skal flyttes fra den tiltænkte placering og dermed kræver et længere kabel. Kabler foretaget på stedet sikre, at længderne er korrekte, men hvis de er bygget forkert enheder ved hjælp af kablet kan ikke være i stand til at kommunikere. Tråden konfiguration af et kabel kan også drastisk påvirke dens evne til at overføre information. Der er fire par tråde i hvert kabel. Hvis nogen af ​​disse ledninger er i uorden, når den modulære stik er vedlagt (en RJ45-forbindelse, der ligner en overdimensioneret telefonstik), kan enhver række problemer opstår.

Netværk Hardware

Når folk taler om at opbygge et computernetværk, de generelt taler om at bruge routere, switches og netkort. At vælge den forkerte tilslutning enhed kan resultere i en ineffektiv og langsom netværk. Skifter er beregnet til hurtigt rute kommunikation fra et netværk enhed til en anden, men de har ikke analysere oplysningerne bliver sendt. Dette kan gøre for et hurtigt netværk, men giver ingen beskyttelse. En router vil analysere oplysningerne bevæger sig gennem det at sikre, at kun de ønskede netværksenheden får informationen. Dette muliggør filtreringen af ​​information og beskyttelse af nettet. Dog kan denne ekstra arbejdsbyrde dramatisk reducere hastigheden på et netværk. Du skal også overveje den nødvendige overførsel hastighed på hardwaren. For server-til-server kommunikation, hastighed er afgørende, og fiber-optisk kabel kan derfor være bedre og hurtigere valg. Imidlertid fiberoptiske kabel er dyr og kræver specialiseret hardware. Mens du bruger netkort for den gennemsnitlige computer kan synes som en no-brainer, de tilbyder deres eget sæt af problemer. Generiske mærker kan komme med inkompatible eller ikke-indregnede drivere. Et andet aspekt at overveje, er stikket på en generisk eller firmanavn netværkskort. Et kort med en konnektor, der ikke er kompatibel med en bestemt computer er ubrugelig.

Manglende erfaring

Det er vigtigt at have nogen involveret i netværksopsætning, der har erfaring med processen. Under nogen køre et netværkskabel fra den ene ende af et rum til det andet, gennem loftet, kræver kendskab til de problemer, elektriske kasser, lysarmaturer og rørledning arbejde kan udgøre. Uden en sådan viden, kan du ende op med noget så ubetydeligt som en intermitterende kommunikationsproblem til noget så ødelæggende som en brand. Vær opmærksom på, at kun en certificeret A + tekniker (en bredt anerkendt computer hardware certificering) eller en producent-godkendt tekniker må åbne og omkonfigurere computere. Hvis nogen uden de rigtige legitimationsoplysninger gør arbejdet, kan du annullere computerens garanti. Kom et netværk oprettet professionelt er alle pengene værd, for hvis noget går galt teknikerne vil vide, hvordan du løser det.


relaterede artikler