Sådan finder din PayPal-konto

July 31

PayPal er blevet den største virtuelle, online ecommerce banking interface. PayPal er kendt som en online overføring portal for finansiel samspil mellem købere, sælgere, arbejdsgivere og arbejdstagere. Større online virksomheder, som eBay, bruge PayPal til at fremlægge fakturaer og fuldføre finansielle transaktioner. PayPal er ekstremt vigtigt, fordi det giver dig øjeblikkelig, automatiseret adgang til dine kontooplysninger, fakturaer og kvitteringer. Det er også udstyre med omfattende sikkerhedsbrud at sikre privatlivets fred for dine personlige oplysninger. PayPal er et brugervenligt værktøj, som alle kvalificerer til at bruge. Adgang til og finde din PayPal-konto er ekstremt nemt at gøre med bare en lille navigations instruktion.

Instruktioner

Sådan finder din PayPal-konto

1 Få adgang til officielle PayPal hjemmeside (se Resources). På startsiden, vil du se to data formularer i venstre område af siden, når det indlæses.

2 Klik på "E-mail-adresse" og / eller linket "Password" at hente, hvilken del af de oplysninger, du har udskiftet. Du vil blive bedt om at indtaste dit navn, postnummer, telefonkontakt, bankkontooplysninger, hvis det er relevant, for at hente den e-mailadresse, der er aktiv for din login-adresse. Hvis du har mistet din adgangskode, skal du blot indtaste din e-mailadresse og dit password vil blive sendt til denne adresse.

3 Åbn din e-mail acount for at hente din adgangskode. Du vil se en e-mail i din indbakke fra PayPals automatiseret service. Klik på e-mail og få adgang til det link, der vil blive vist i e-mailen for at nulstille din adgangskode. En PayPal popup-vindue vises, og du bliver bedt om at indtaste en ny adgangskode i de udpegede data formularer, der vil blive ydet. Vælg "Gem" for at opdatere dine kontooplysninger. Du vil derefter blive omdirigeret til PayPal hjemmeside.

4 Indtast dine loginoplysninger i den e-mailadresse og paypal adgangskode data former. Klik på den gule knap "Log ind" for at få adgang til din konto portal. Når siden indlæses, vil du se to navigation menuer. En menu vil være vandret og den anden vil være lodret.

5 Klik på "Rediger profil" link, der kan findes direkte under den vandrette navigation menuen. Når dette link belastninger, vil alle interne informationer og funktionaliteter din konto være synlige og tilgængelige for gennemgang og ændring.

TIPS

  • Hold din konto login-oplysninger om filen til eget brug, for at undgå at forlægge det igen. Hvis du indtaster de forkerte oplysninger flere gange, skal du kontakte PayPal kundeservice for at låse din konto.
  • Hav venligst dine kontooplysninger på hånden, når du forsøger at logge ind på hjemmesiden. Må ikke gætte. Vælge at gendanne dit brugernavn og / eller adgangskode, før at gætte. Du er kun tilladt en vis mængde forsøg til at indtaste de korrekte oplysninger. På grund af det høje niveau af personlig sikkerhed sitet gør, vil din konto blive låst efter ca. tre mislykkede login-forsøg.