Sådan Type franske accenter på en engelsk tastatur

May 19

Sådan Type franske accenter på en engelsk tastatur


Hovedvægten i visse bogstaver i franske sprog ord ændrer lyden af ​​brevet og udtale af ordet. Hvis du bruger franske ord i dokumenter eller e-mails, så er du måske ønsker at inkludere accent at gøre stavningen af ​​ordet præcise og korrekte. Nogle computertastaturer omfatter en accent option på nøglen karakter. Du kan normalt få adgang til dette ved at holde en anden tast på samme tid som det tegn nøgle med accent mulighed. Hvis computerens tastatur ikke tilbyder denne funktion, kan du skrive accenter på et engelsk tastatur ved hjælp af computerens tastatur tegnoversigt.

Instruktioner

1 Åbn "Start" menuen Windows.

2 Skriv "tegnoversigt" i søgefeltet, der åbner i den udvidede Start-menuen. Klik på "Tegnoversigt" fra listen over søgeresultater.

3 Klik på "Skrifttype" og vælg den skrifttype, du vil bruge, fra drop-down menuen.

4 Klik på det specialtegn, du vil indsætte i dokumentet - ". É" for eksempel, Klik på "Vælg" knappen og derefter klikke på "Kopier".

5 Åbn dokumentet eller e-mail. Klik på dokumentet på det nøjagtige sted, hvor du vil indsætte tegnet med fransk accent. Indsæt tegnet ved at trykke på "Ctrl" og "V" nøgler sammen på tastaturet.

TIPS

  • Hver af de specialtegn i karakter kortet har en "Alt" kode, så du kan få adgang til det direkte fra tastaturet ved at trykke på "Alt" tasten og derefter indtaste en numerisk kode. Hvis du har brug for at skrive franske accent tegn ofte, bør du notere disse talkoder for nem reference. De Alt kode vises i bunden af ​​den karakter kortet, når du vælge tegnet. For eksempel Alt koden for "é" er "Alt" + "0233."

relaterede artikler