Sådan åbnes AIO filer

April 13

Sådan åbnes AIO filer


AIO filtype står for alt-i-en, og er skabt ved hjælp af dataoverførsel APL-format. AIO-filer anvendes normalt til selvudpakkende filer, der kommer med pre-loaded komponenter som installatører og læsere. Som sådan AIO programmer er generelt meget nemme at åbne. Men på grund af problemer under lange downloads, eller adskillelse af komponenter, åbne AIO filer kan blive en lille smule besværligt. Men hvis du tager et par recovery skridt bør AIO fil blive selvstændige udførelse igen, medmindre selve filen er beskadiget.

Instruktioner

1 Prøv at åbne filen standard måde først ved at dobbeltklikke på ikonet AIO-filen. En lancering ansøgning med flere knapper skal vises. Dette betyder at du har med succes åbnet filen.

2 Re-downloade filen. Hvis filen ikke åbnes automatisk, det mest sandsynlige problem var en ufuldstændig download. Download hele filen igen, fra et spejl websted, hvis det er muligt. Når filen er færdig med at downloade, så prøv at dobbeltklikke på ikonet igen.

3 Find en erstatning AIO program. Selv om de er sjældne, har programmer der kan åbne AIO filer eksisterer. Men da disse programmer gør ikke en direkte del af den specifikke AIO du har hentet, ved hjælp af disse programmer kan have utilsigtede virkninger.

4 Kontakt programmet skaberen. Da de fleste AIO programmer er små og skabt selvstændigt, ofte gange det er meget let at finde kontaktoplysninger for skaberen. De kan være i stand til at identificere problemet og selv løse eventuelle tekniske problemer, du måtte have.

TIPS

  • Hvis AIO fil fundamentalt er beskadiget, vil det ikke være i stand til at blive åbnet, og selv med hjælp fra en AIO åbning program, vil ikke kunne læses.
  • Da AIO-programmer indeholder ofte mange selvstændige udførelse komponenter, være på vagt over for usædvanlig eller mistænkelig AIO software.

relaterede artikler