Brugernavn Restriktioner for VBulletin

April 28

VBulletin administratorer kan indstille begrænsninger for brugernavne, såsom en minimum længde, en maksimal længde, en genbrug forsinkelse, ikke-tilladte navne og et regulært udtryk regel. Disse begrænsninger kan hjælpe dig med at styre din vBulletin forum og sikre, at brugerne vælger passende navne. Det kan også forhindre andre brugere i at registrere med et forbudt brugers navn til trold andre forum medlemmer.

At finde de muligheder

For at indstille brugernavn restriktioner for din vBulletin forum, logge ind på din admin kontrolpanel. Vælg "Indstillinger" fra menuen Indstillinger. Klik på "bruger registrering Options" og "Rediger indstillinger". Alle brugernavn begrænsning muligheder findes i dette område sammen med andre muligheder registrering. Efter at foretage ændringer, skal du klikke på "Gem" nederst på siden.

Længde Begrænsninger

Indstilling af en minimumslængde er med til at sikre, at brugerne vælge mindst et helt ord som et navn. Som standard er den minimale længde er tre tegn. Du kan ændre det til mere eller mindre. Den maksimale længde er med til at holde brugernavne kort nok til at vise korrekt på stedet uden indpakning til en anden linje. Du skal muligvis eksperimentere med dette nummer som den bedste maksimale antal afhænger af de skrifttyper der bruges af din installerede tema og stil.

Restriktioner for specifikke navne

Angiv navne, som du ønsker at forbyde i "Ulovlige Brugernavne" feltet. Adskil hvert navn med et enkelt mellemrum. VBulletin vil benægte registrering til enhver, der forsøger at registrere med hvilket som helst navn du lægger her. For eksempel, hvis du ikke ønsker, at brugerne skal have vulgære eller obskøne navne, indtaste stødende vilkår. Du kan også indtaste udtryk i menuen censur Indstillinger, som du ikke ønsker vist på dit websted, men det vil ikke forhindre registrering med vilkårene. Hvis du tillader brugere at ændre navne, kan du begrænse antallet af dage, at nogen anden kan registrere med et gammelt navn ved at indtaste nummeret i feltet "Brugernavn Genbrug Delay" feltet.

regulære udtryk

I "Brugernavn Regular Expressions" feltet kan du indtaste koden, der afgør, hvad tegn brugere kan have i deres navne. For eksempel, indtast "^ [AZ] + $" til kun at tillade bogstaver i alfabetet. For andre fælles restriktionskoder, klik på "spørgsmålstegn" til højre for feltet. Dette vil vise koderne i Admin Hjælp manual.


relaterede artikler