Sådan Aktiver en Cat 5 kabel

February 28

Sådan Aktiver en Cat 5 kabel


Kategori 5-kabler, også kaldet Ethernet-kabler, er almindeligt anvendt i computer networking miljøer. Efter brugere forbinde begge ender af et Ethernet-kabel mellem computere og andre netværksenheder apparater (hubs, routere og switche), signal- og "aktivering" af netværksforbindelsen er næsten øjeblikkelig. Frakoble den ene ende af kablet vil deaktivere forbindelsen lige så hurtigt. Brugere kan også aktivere og deaktivere en Ethernet-forbindelse via operativsystemet. Hvis du ikke kan få en aktiv forbindelse efter at tilslutte dit kabel hardware, skal du muligvis genaktivere Ethernet-forbindelsen ved hjælp af softwaren tilgang i Windows.

Instruktioner

1 Sæt Cat 5-kablet i Ethernet-adapter på begge computere, eller mellem computeren og et andet netværk apparat (router, switch og hub).

2 Klik på "Start" på proceslinjen nederst på skrivebordet i Windows. Skriv "Netværksforbindelser" i søgefeltet nederst i menuen "Start". Tryk på "Enter" for at åbne et vindue.

3 Højreklik på "Local Area Connection" ikonet. Vælg "Aktiver" i menuen. Windows vil automatisk genoptage forbindelsen netværk via Ethernet-kabel. LED lys på Ethernet-adapteren blinker, når der er aktivitet på kablet. Den "netværk" -ikonet vil også animere i nogle mode på proceslinjen nederst på skrivebordet i Windows.

TIPS

  • Download din computers eller routers brugermanualen for at finde et diagram over hvor Ethernet-porte er indbygget i pc'en.

relaterede artikler