Sådan Transfer .exe-filer fra en computer til en anden

April 19

Eksekverbare eller .exe-filer kan variere i filstørrelse fra et par kilobyte hele vejen op til flere gigabyte. Der er flere måder at overføre dem fra en computer til en anden, og dette er en af ​​de mere almindelige måder at overføre dem.

Instruktioner

Med en cd / dvd

1 Kig på din computer for at se, om du har en CD-RW / DVD-RW (RW = genskrivbar) diskdrev. Hvis det er tilfældet, ramte udløserknap på drevet.

2 Læg en tom cd / dvd i drevet og luk skuffen.

3 Åbn cd / dvd-brænding software, der fulgte med diskdrevet.

4 Find den .exe-fil, du ønsker at overføre, og vælge det med brændende software. Du skulle nu være klar til at brænde filen til en cd / dvd.

5 Begynd at brænde cd / dvd. Vær sikker på at færdiggøre disken, hvis du vil overføre filen til en computer, der ikke har en genskrivbar drev.

6 Skub cd / dvd, når brændende er afsluttet. Du kan nu overføre filen til en anden computer.

7 Placer disken i den tilsvarende drev på computeren, du ønsker at overføre filen til.

8 Åbn disken ved hjælp af "Denne computer" ikonet og klikke på den tilsvarende disk bogstav betegnelse (såsom D: drev, E: drev eller drev, der kan mærkes som "cd-drev," "CD-RW drev" eller "dvd-drev ").

9 Vælg den .exe-fil, du ønsker at overføre, og klik på det med musen, holde venstre knap nede. Træk og slip filen til det område, du udpeger på computeren, hvor du ønsker at sætte filen. Efter en kort tid, skal din fil nu blive overført til den nye computer.

Med en USB-drev

10 Sæt din USB-drev i en ledig USB-port på computeren du ønsker at overføre filen fra.

11 Åbn USB drevet ved at klikke på "Denne computer" ikonet og derefter dobbeltklikke på den tilsvarende drevbogstav udpeget til USB-drev.

12 Træk den .exe-fil, du ønsker at overføre i vinduet viser USB-drev.

13 Fjern USB-drev, efter filoverførslen er færdig.

14 Sæt USB-drev i en ledig USB-port på computeren, hvor du ønsker at overføre filen.

15 Gentag trin 2.

16 Klik på den fil, du ønsker at overføre fra USB-drevet, og træk og slip den til det sted, hvor du ønsker at gemme det i den nye computer. Efter en kort størrelsen af ​​overførsel tid, bør du nu have .exe-filen på den nye computer.

TIPS

  • Sørg altid for .exe-filen, du overfører, er fri for virus eller du vil risikere at inficere den nye computer med virus.