Sådan tilpasser Facebook Badge til en hjemmeside

March 18

Sådan tilpasser Facebook Badge til en hjemmeside


Facebook er et online social networking website, der giver dig mulighed for at forbinde med andre Facebook-brugere. Du kan oprette og tilpasse en Facebook-badge til dit websted, der giver brugerne mulighed for at få vist oplysninger direkte fra din Facebook-profil eller side. Facebook tilbyder forskellige typer af badges, herunder profil, side, foto og lignende badges. Når du har gennemført din tilpasning, kan du kopiere og indsætte HTML-kode ind et websted for at vise badge.

Instruktioner

1 Log ind på din Facebook-konto og gå til Facebook badge siden.

2 Klik på den type Facebook badge, du gerne vil gøre.

3 Klik på "Rediger denne badge" fra menuen til højre for at åbne indstillingerne for badge tilpasningsmuligheder. Foto badges og lignende badges vil automatisk vise tilpasning side uden at klikke på linket.

4 Vælg de badge layout indstillinger, du gerne vil bruge fra konfigurationsmuligheder. Du kan ændre den måde, badge ser ud, såsom en lodret, vandret eller to kolonne layout, og hvilke oplysninger den viser. Klik på knappen "Gem" for at gemme ændringerne i badge tilpasning.

5 Klik på "Andet" for at se badge HTML-kode, hvis du ikke allerede se koden vises. Du kan kopiere og indsætte denne kode på din hjemmeside til at vise din tilpassede Facebook badge.


relaterede artikler