Sådan Gør Emotion Ikoner Brug af tastaturet

June 16

Når du skriver en SMS online eller via telefon, kan der udtrykker følelser være svært. Det er der følelser ikoner eller humørikoner, kom ind. Humørikoner bruge almindelige tegnsætningstegn på tastaturet for at skabe visuelle tilnærmelser af forskellige ansigter. Populære humørikoner kan bruges til at repræsentere et smilende ansigt, hvis afsenderen er glad eller et trist ansigt, hvis afsenderen ikke er tilfreds. Emoticons kan bruges i enhver form for tekst kommunikation, fra e-mails til Facebook-beskeder. Nogle steder, efter at du skriver en smiley, kan animere den humørikon eller gøre det i farver, men ikke alle hjemmesider har denne funktionalitet.

Instruktioner

1 Klik inde i chatvinduet eller tekstboks, du bruger til at skrive beskeder online. Denne chat boksen kan være på en hjemmeside som Facebook eller inde i en instant messaging chat program som MSN Messenger.

2 Indtast de korrekte tastetryk ene efter den anden til at danne netop din smiley. Der er snesevis af forskellige humørikoner, som du kan bruge til at udtrykke følelser i tekst chat-beskeder. For eksempel, at skrive et ":" efterfulgt af et ")" vil skabe denne humørikon: ":)", som betyder et smilende ansigt. Omvendt er en ":" efterfulgt af en "(" resulterer i en trist ansigt, der ser sådan ud: ". :("

3 Skriv resten af ​​din besked eller opdatering, så send det. Afhængigt af hjemmesiden, program eller messaging-klient kan du se dine tastetryk blive til en farve repræsentation af følelser ikon, du lige har skrevet. For eksempel på social networking site Facebook, at skrive følelser ikoner, der anvendes i trin to vil skabe en farvet gengivelse af dette ikon, når du sender din besked. Mange programmer gøre dette, men hver understøtter forskellige følelser ikoner. Selv hvis dit program ikke tænder dine følelser ikon i en farve avatar ikonet følelser vises stadig præcis, hvordan du har skrevet det i meddelelsesfeltet.

TIPS

  • De følelser ikoner beskrevet i denne artikel, kan også bruges i telefonen tekstbeskeder.

relaterede artikler