Hvad er CRM & Import af data?

June 17

Hvad er CRM & Import af data?


Customer Relationship Management (CRM) er software, der organiserer information relateret til salg og marketing kundeemner, regnskaber og kontakter. CRM giver dig mulighed for at spore e-mail marketing kampagner, telefonsalg og utallige andre salgsindsats. Softwaren er sådan et vigtigt redskab, som andre marketing softwareleverandører erkender behovet for at tilbyde kompatible værktøjer til import af data i CRM.

forståelse CRM

CRM forbedrer virksomhedens produktivitet ved at give arbejdsgange og skabeloner, hastighed langs salgsprocessen. Hvis du har en liste over kundeemner fra en messe, webinar eller et seminar, som du vil konvertere til muligheder, vil CRM hjælpe dig med at organisere disse oplysninger. Du kan importere dine kundeemner i CRM-databasen, at anvende de fører til marketingkampagner og salg rørledninger. Brugerdefinerede eller skabelon arbejdsgange lader dig organisere kampagneresponser og hjælper med at holde dine kundeemner, der rejser gennem markedsføring tragt.

Regneark

Regneark gemt som kommaseparerede værdier (CSV) er den primære format til import af data i CRM-databaser. Mens kilderne til CSV ledninger, kan variere, den mest hyppige brug for CSV data kommer fra e-mail marketing software. Andre software management værktøjer som Microsoft Access er også ressourcer til opdatering af bly oplysninger på CSV-filer. Brug af regneark gør det nemmere hurtigt opdele og etiketdata fra leads og knytter dataene med de tilsvarende felter i CRM-databasen.

Import Leads

Når du får kundeemner, der giver deres kontaktoplysninger fra forskellige ressourcer, især webinars og seminarer, skal du importere data i din CRM-databasen. Når du importerer kundeemner, du nødt til at sikre, at de områder, passer korrekt med kategorierne i dit CRM, ellers kunne du have forkerte data eller problemer med at uploade. For at undgå problemer med at importere kundeemner i CRM-databasen, eksportere en prøve dataliste. Sørg for, at listen omfatter de områder, du ønsker at uploade og blot tilpasse dine data til databasen kategorier.

Opdatering af data

Hvis du har brug for at opdatere din CRM eksisterende bly eller kontooplysninger, kan du opdatere dataene på en separat regneark eller manuelt input det. Vær forsigtig, når du importerer, at CRM du bruger, ikke overskrive eksisterende felter, når du uploader blanke felter. Dine muligheder import skal indstilles til at springe tomme felter i stedet slette poster. Når samarbejde med partnere og konsolidere relaterede CRM-data, skal du sørge for, at kategorierne matche op for at få nøjagtige samlede data. Du bør foretage daglige backup af din CRM-databasen for at sikre, at ingen data permanent går tabt under opdateringer eller nye import data.

XML-data

En af de frynsegoder til bruger mest e-mail marketing-programmer er, at du direkte kan linke din CRM og e-mail marketing software via API ved hjælp af XML. API er en direkte adgang til bagenden af ​​din CRM-software og XML er et sprog, der kommunikerer e-mail-data i de tilsvarende felter i CRM-systemet. Det eneste problem med XML-data er, at nogle felter er vanskelig at importere, såsom noter og andre datafelter, men ikke struktureret til nem XML data import. XML-data er stadig en hjælpsom måde at importere data i CRM, da det kan importere data i et format, der knytter det med de korrekte ledninger og de relevante kampagner.


relaterede artikler