Data Kabel Installation & Tricks

August 18

Data Kabel Installation & Tricks


Installation datakabel og opsætning af et hjemmenetværk kan du dele en internetforbindelse, printere, eksterne harddiske og andre enheder med to eller flere computere. Datakabel, mere teknisk kendt som Ethernet-kabel, er en metode, der anvendes til at oprette et hjemmenetværk. Hjem netværk kaldes lokalnet (LAN), fordi de dækker et lille (lokal) område. Nogle af de problemer og frustrationer i at oprette og administrere dit hjem LAN kan undgås og løses med et par enkle tips og tricks, når installation af datakabel.

Køb en medfølgende Home Network Kit

Køb et kit til at installere dit hjemmenetværk. Disse kits indeholder den hardware, du har brug for at oprette dit hjemmenetværk, herunder netkort (NIC tillader computere og enheder til at kommunikere med hinanden), navet (den vigtigste tilslutningspunkt) og opsætning hvordan til at guide. Du skal bare nødt til at købe længden af ​​data kabel, du har brug for til dit hjem.

Brug den korrekte type datakabel

Vælg den rigtige type Ethernet-kabel til dit netværk. Typer af datakabel, der kan bruges til at installere et hjemmenetværk omfatter 10baseT og 10base2. Med en maksimal hastighed på 10 Megabites per sekund (10Mbps), 10baseT er den hurtigste, mens 10base2 har en maksimal hastighed på 100 Mbps.

Du kan installere et 10baseT datakabel op til 328 fod (100 meter) lange og forventer, at det at klare sig godt. Den maksimale længde på 10Base2 er 600 fod. Hvis du kun har brug for at installere en kortere datakabel, skal du vælge 10baseT Ethernet-typen. Hvis du har et stort hus at netværke, vælge 10base2 Ethernet-kabel.

Mål afstanden du vil installere datakabel

Data Kabel Installation & Tricks

Måling før du køber din datakabel vil forhindre dig i at skulle gå tilbage til butikken.

Mål to gange; købe nok en gang. Du skal vide, hvor lang tid hvert kabel skal være for hver del af dit netværk, før du køber Ethernet-kabel. Dette undgår at skulle gå tilbage til butikken for mere, eller spilde penge ved ender med langt mere kabel end du har brug. Tilføj en smule på for en fejlmargin.

Tegn et diagram over dit netværk

Tegn et diagram over dit netværk, før du køber og installerer Ethernet til at oprette dit hjem LAN. Dette tip gælder både nye netværk og eksisterende netværk, som du tilføjer til. Indbefatte måling af hver længde af datakabel. Glem ikke at nedskrive de enheder --- fødder, inches, målere, centimeter --- at du målt i. Mærk al hardware i dit netværk. Medtag etiketter til de typer og kategorier af Ethernet-kabel, som du skal installere.

Brug den rigtige kategori Ethernet-kabel

Bestem hvilken type data kabel, du har brug for hver del af dit netværk. Der er to typer af Ethernet-kabler: faste og flettet. Brug solid datakabel til lange længder af kabel --- til formål såsom at køre datakabel mellem to rum, på tværs af et stort rum eller mellem gulve i dit hus. Flettet Ethernet-kabel er mere fleksibel, og skal bruges til at køre mellem hardware, der er tæt på hinanden, som din computer, printer, hub og NIC det er alt på eller omkring et skrivebord.

Brug en Cable Organizer Kit

Kabel arrangør kits hjælpe med at holde dine data kabler og andre kabler fra at blive en sammenfiltret rod. Selvom indholdet varierer fra kit til kit, kan de omfatter farvekodede krog og løkke skruer for at sikre kablerne sammen, fleksible rør, som du kører kablet gennem, og andre nyttige ting. Du kan hente dem fra computerforretninger, og endda nogle varehuse.


relaterede artikler