Sådan Pass Bindende Objects til ValidationRule

October 2

ValidationRules er .NET komponenter, som kan verificere data indgået en hjemmeside formular. For eksempel, hvis den person, der læser websiden ikke indtaste en værdi i en formular, kan du bruge en ValidationRule komponent. NET har flere foruddefinerede regler, du kan bruge til at validere dine læsere 'information. ValidationRule objekter er placeret direkte ind på hjemmesiden indhold til dine .NET websider, og du binder en form objekt til at udløse valideringen begivenhed.

Instruktioner

1 Åbn .NET kode fil, der indeholder hjemmesiden formular, du vil validere. Klik på "Design" fanen for at se HTML-koden i .NET editor. Denne fane viser koden indhold HTML og ASP.NET.

2 Tilføj bindingen tag for at indikere til .NET motor, du ønsker at binde et objekt til validering tag. Følgende kode præsenterer et eksempel på .NET bindende tags. Du placerer dine ValidationRule tags mellem disse bindende tags.

<Bindende Path = "Rate" ValidatesOnExceptions = "false" ValidatesOnDataErrors = "False" NotifyOnValidationError = "True" NotifyOnSourceUpdated = "True" NotifyOnTargetUpdated = "True">
</ Binding>

3 Integrer ValidationRule tag for at oprette den regel, du ønsker at bruge på hjemmesiden siden. Du tilføjer ValidationRule tag, hvilket i sidste ende binder den til objektet. For eksempel følgende tag binder validering reglen "SpecifiedLength":

<Binding.ValidationRules>

&lt;local:SpecifiedLength Max=&quot;100&quot; Min=&quot;0&quot;/>

</Binding.ValidationRules>

4 Klik på knappen "Gem" i .NET editor værktøjslinje. Når du gemmer ændringerne, har du mulighed for at køre koden i .NET debugger. Tryk på "F5" for at køre den nye kode i debugger.