Sådan bruges AutoSketch

May 23

AutoSketch er en to-dimensionel udformning software designet til at gøre skitsering hurtig og nem. Det AutoSketch program er nyttigt for alle, der har brug for at tegne skitser for bygninger, modeller eller andre produkter med præcise specifikationer. Et bibliotek af grundlæggende indhold, såsom roomservice og elektriske symboler, fremskynde processen med mærkning skitser; og evnen til at tilpasse arbejdsmiljøet giver brugerne mulighed for at oprette AutoSketch software til at opfylde deres egne behov med maksimal effektivitet. Hvis du gerne vil bruge AutoSketch, vil blot et par enkle trin få dig i gang.

Instruktioner

1 Installer AutoSketch software på din computer. Når du køber AutoSketch, vil du modtage en installations-cd, der har alle de nødvendige filer til at køre programmet. Vælg "Full" på skærmen installation for at installere alle programmets funktioner. Du vil også blive bedt om at vælge mellem metriske og britiske målinger. Vælg "Imperial" til standard engelske målinger.

2 Begynd et nyt AutoSketch projekt. Når du åbner AutoSketch, vil en start-up skærm med flere muligheder for begynder et nyt projekt. Du kan vælge en skabelon, skal du bruge guiden projektet eller begynde med et tomt dokument.

3 Tegn ved at vælge en enhed fra "Uafgjort" menuen. En virksomhed er bare AutoSketch navn for de geometriske værktøjer til rådighed for tegning, såsom Circle, polygoner, Line og Arc. For at bruge en bestemt enhed, skal du vælge det fra "Uafgjort" menuen. Skriv "R" og "Enter 2D Koordinere" vindue vises. Du kan indtaste specifikke X og Y-koordinater, hvor du vil placere dit udgangspunkt på AutoSketch skitse.

4 Flyt en enhed ved at vælge det. Når du klikker på en enhed på skærmen AutoSketch, vil denne enhed vælges. Små kontrolbokse vises på hjørner og sider i virksomheden. Klik på et andet punkt i skitsen og den enhed, du har valgt, vil automatisk hoppe til det pågældende sted. Du kan også ændre den enhed, ved at vælge "Transform" fra menuen "Rediger". Mulige transformationer du kan gøre til en enhed omfatter "Roter", "Mirror" og "Stretch".

5 Få adgang til AutoSketch værktøjer fra "Grafisk Options" og "Tegning Options" vinduer. Disse to vinduer indeholder alle indstillingerne, der er nødvendige for at skabe en skitse, såsom penneindstillinger, skalaindstillingen og mere.

6 Opret brugerdefinerede genvejstaster. For at oprette en genvejstast, skal du vælge "Tilpas kommandoer" under menuen "Funktioner". Når du vælger "Tilpas kommandoer", vælg den tast på tastaturet, som du gerne vil forbinde med en kommando, derefter rulle til den kommando, du vil oprette en genvej til. Klik på "OK" og "Ctrl" + "Shift" + den tast, du har valgt, vil nu være genvej til denne kommando.


relaterede artikler