Hvad er et CompactFlash-kort?

July 26

CompactFlash-kort, også kaldet CF-kort, er en type lagermedie, der gør det nemt at gemme nye elektroniske oplysninger igen og igen, samt overføre data mellem forskellige digitale enheder, såsom computere og kameraer.

Historie

Det amerikanske firma SanDisk Corporation, der specialiserer sig i digitale lydafspillere og digitale lagringsenheder, først introduceret opbevaring format CompactFlash i 1994 til brug i elektroniske bærbare enheder.

Fungere

CompactFlash-kort gemme data med flash-hukommelse, som giver brugerne mulighed for elektronisk at slette data flere gange for at gemme nye oplysninger om det samme kort.

Egenskaber

I modsætning til traditionelle mekaniske harddiske, der indeholder mange bevægelige dele, halv-ounce, matchbook størrelse CompactFlash-kort er solid-state, et træk, der øger deres pålidelighed og drift hastighed.

Fordele

Da flash-teknologi er ikke-flygtige, kan CompactFlash-kort bevarer lagrede oplysninger uden at forlade sig på batterier eller andre elektriske strømkilder. CF-kort kræver også mindre end 5 procent af magt standard diskdrev forbruge.

typer

CompactFlash-kort er tilgængelige i kapaciteter fra 64 megabyte til 100 gigabyte og overførselshastigheder, der varierer mellem 0,9 til ca. 40,0 megabytes per sekund (mærket som 6x til 266x). Men kapaciteter og hastigheder stadighed udvikler sig.


relaterede artikler