Grundlæggende Computer Operation Tutorial

May 24

Grundlæggende Computer Operation Tutorial


Computer brug er en nødvendighed i dag, da pc'en er blevet almindeligt både på arbejdspladsen og i hjemmet. Grundlæggende kendskab til edb-drift vil tillade dig at sidde ned, før en pc med Windows 7 og starte og bruge programmer som en veteran bruger. Efter at have fået en forståelse af grundlæggende edb-drift, kan du udvide din viden, læring specifikke applikationer efter behov og få en intuitiv tilgang til at køre din pc.

Instruktioner

1 Tænd for computeren og skærmen. Tryk på afbryderknappen på skærmen, efterfulgt af afbryderknappen på computeren. Skærmen vil vise indlæg skærme, som vil give dig oplysninger om den generelle sammensætning af computerens komponenter, herunder CPU type, hukommelsen installeret og harddiske til stede. Vent gennem disse skærme indtil din Windows 7 operativsystem støvler og præsenterer dig med en Windows 7-skrivebordet. Skrivebordet vil vise flere små firkantede billeder kender som ikoner, en lang bar i bunden af ​​skærmen kaldes en Task Bar og en rund "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen på proceslinjen.

2 Start en ansøgning med henblik på at udføre en funktion ved hjælp af PC. Hver ansøgning, at du kører giver dig mulighed for at interagere med computeren til at udføre en bestemt funktion i relation til denne ansøgning. Bevæg musen, den håndholdte håndflade størrelse enhed med to knapper, der flytter en pil rundt på skærmen. Peg på pilen "Start" knappen i bunden af ​​skærmen. Tryk på venstre museknap for at åbne menuen Start. Fra menuen Start kan du aktivere de programmer installeret på din computer. Rul gennem menuen Start ved at flytte musen til at fremhæve hver noteret ansøgning. Start en ansøgning ved at trykke på museknappen igen, når du har fremhævet det valgte program.

3 Naviger gennem programmet ved at bevæge musen, eller ved hjælp af tastaturet. De fleste programmer har en menu i toppen giver dig de muligheder til rådighed for dig, når du bruger programmet. Naviger over menuen, og tryk på knappen for at åbne den, skal du rulle ned til din valgte handling og tryk på knappen igen for at starte denne mulighed. Brug musen og venstre museknap for at bruge de fleste programmer i Windows 7. Se brugsanvisningen for den specifikke anvendelse for mere avanceret anvendelse brug. Åbne applikationer vist et ikon på proceslinjen, og kan klikkes-til øjeblikkeligt ved at trykke på ikonet.

4 Udforsk harddisken på computeren ved at åbne Windows Stifinder. Åbn menuen Start og derefter klikke på "Alle programmer" for at åbne undermenuen. Klik på "Tilbehør" og derefter vælge "Windows Explorer". Windows Stifinder programmet giver dig mulighed for at gennemse og organisere indhold filen på din pc. Brug musen til at navigere gennem browservinduet. Klik på en mappe på listen i venstre panel for at vise filerne i mappen i panelet til højre. Nogle biblioteker indeholder undermapper, som du kan klikke på for at udforske yderligere.

5 Start filer i forbindelse med applikationer ved hjælp af Explorer. Klik på en fil, der er indeholdt i højre panel hurtigt to gange. Hvis filen kan ses af et program installeret på din computer, klikke på det vil lancere denne ansøgning med filen tilgængelige inden for. For eksempel klikker på en fil med en MP3-forlængelse (en musikfil) vil åbne dit Windows Media Player, og afspil melodien.

6 Åbn programmer direkte fra skrivebordet ved at klikke to gange hurtigt på ikonerne. Dette lancerer filerne på samme måde som ved hjælp af Start Menu gør.

7 Installere nye programmer på din pc ved at placere installations-cd'en i cd-drevet. Windows 7 afspilles automatisk cd'en, præsentere dig med menuen installation. Følg installationsvejledningen til at vælge en installation bibliotek og en adgangsvej, enten ved at placere et ikon på skrivebordet eller i menuen Start. Nye applikationer kan også komme i fil form hvor ansøgningen skal tilgås ved hjælp af opdagelsesrejsende at gå til den placering af ansøgningen installationsfilen på din computer og derefter klikke to gange på filnavnet for at starte installationen. Kør programmet efter installation er afsluttet, som du ville dine nuværende programmer.

8 Luk computeren ned, når du er færdig med det. Tryk på "Start" knappen og derefter trykke på knappen ved siden af ​​det i startmenuen mærket "Luk computeren". Vent til computeren for at lukke alle åbne programmer, og derefter slukke.


relaterede artikler