Sådan bruges Photoshop CS3 Handlinger

March 21

Sådan bruges Photoshop CS3 Handlinger


Photoshop er en professionel fotoredigering software program designet til at strømline redigeringsprocessen for fotografer. Brug af Handlinger funktion i dette program kan spare fotografen timers tid ved at automatisere en hyppigt anvendt redigering funktion og anvende det til hundredvis af billeder ad gangen med Batch mulighed. At lære at korrekt brug Handlinger vil give metoder til at øge produktiviteten i den digitale fotografs arbejde flow. Photoshop er et professionelt niveau redigering program og sætte dig selv med de grundlæggende funktioner i programmet er nødvendig for at fuldføre tutorial.

Instruktioner

1 Åbn billedet i Photoshop CS3 og gå til "Windows"> "Handlinger" og handlingsplanen vindue vises på højre side af dit arbejdsområde. Flere standardhandlinger vises i denne dialogboks, og kan anvendes på billedet ved at markere feltet ved siden af ​​aktion og vælge ikonet knappen Afspil nederst i Handling vinduet.

2 Flyt markøren over bunden af ​​Handling vinduet og hvile musen på ikonet med pladsen og en foldet kant, som ligger ved siden af ​​ikonet med papirkurven. En etiket skal vises angiver dette er "Opret nye aktioner" ikonet. Vælg dette ikon for at begynde at optage dine aktion.

3 Mærk Handling efter det ønskede resultat, når de nye aktioner dialogboksen vises, og tryk på optageknappen når du er færdig.

4 Anvend din handling til det åbne billede på skærmen. Photoshop registrerer hver handling eller redigere anvendes på billedet, indtil du trykker på ikonet Stop. Stop ikon findes i samme placering som Opret nye aktioner ikon og når du er færdig med at anvende redigeringer dit billede, skal du trykke på ikonet Stop.

5 Test din indspillede aktion om et nyt billede. Åbn et nyt billede, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for din nye Action i Action vinduet og vælge knappen Afspil nederst i Handling vinduet.

6 Påfør Handling til et parti af billeder for at spare tid, mens du arbejder i Photoshop. Gå til "Filer"> "Automatiser"> "Batch" og vælge de ønskede resultater i dialogboksen. Photoshop vil derefter begynde at anvende dine optagede Handlinger til alle de billeder, der indgår i Batch.


relaterede artikler