Kan du installere en 512 MB Memory RAM i en HP XL773 computer?

July 29

Kan du installere en 512 MB Memory RAM i en HP XL773 computer?


HP Pavilion XL773 er ​​en stationær pc med en 700 MHz Intel Celeron-processor. Den XL773 blev udgivet omkring år 2000 og havde mellemtone specs for en computer af den tidsperiode. Hvis du har en XL773, en hukommelse opgradering er den billigste måde at forbedre computerens hastighed. Den bruger 100 MHz synkron 168-pin DIMM.

Installeret hukommelse

Den XL773 kommer fabrikken udstyret med en 64 MB DIMM i en af ​​RAM stikkontakter. Bundkortet har to RAM slots, der kan acceptere en DIMM op til 256 MB. Du kan ikke bruge en enkelt 512 MB DIMM, men du kan installere to 256 MB DIMM'er, som vil bringe din samlede hukommelse op til 512 MB. For at opgradere til 512 MB, skal du åbne computeren og fjerne den eksisterende 64 MB DIMM, før du installerer den nye 256 MB DIMM'er.

Fjernelse af Case Access Panel

Tag computeren, og afmontér alle kabler. På bagsiden af ​​computeren, vil du finde tre bolte. Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne dem. Sæt skruerne til side og løft sidepanelet. Vend computeren, så du kan se ned i sagen.

Fjernelse af gamle RAM

Find RAM slots. De er ved siden af ​​CPU, mellem det og det optiske drev. Flyt forsigtigt bort eventuelle kabler, der er i vejen. Det er ikke nødvendigt at frakoble nogen af ​​de indvendige kabler. Tryk ned på begge de hvide tapper på begge kanten af ​​RAM slots. Den DIMM vil poppe ud, og du kan fjerne det fra åbningen.

Installation New RAM

Kontroller, at hakkerne i den nederste kant af DIMM line op med de hævede områder i RAM slot. Det vil kun gå i én måde. Sæt kanten af ​​256 MB DIMM ind RAM slot og tryk fast ned på toppen, indtil det klikker på plads. Gentag for de andre 256 MB DIMM. Skub panelet tilbage på plads og udskifte boltene. Sæt stikket i computeren, og se startrækkefølgen. Det vil fortælle dig, hvor meget RAM er anerkendt.


relaterede artikler