LCD Filter Problemer

August 3

LCD Filter Problemer


Holde din computers LCD sikker er vigtig, og nogle gange holder hvad der er på skærmen private er lige så vigtig. LCD filtre kan gøre begge dele, enten med en film, en tynd gennemsigtig plade, der klæber til skærmen eller med en skærm, som reducerer betragtningsvinkel, så andre ikke kan se skærmen.

Blænding

Selv med et filter, undertiden en blænding er stadig til stede. Normalt er dette fordi brugeren sidder for tæt på skærmen, eller der er et stærkt lys på det forkerte sted bag brugeren, hvilket forårsager en refleksion.

Ridser

Du kan se ridser eller snavs på skærmen, selvom filtre er designet til at reducere dem. Over tid vil selve filteret bliver snavsede og måske ridset, der kræver rengøring eller udskiftning.

Bred betragtningsvinkel

Nogle mennesker køber filtre til privatlivets fred årsager og er skuffet over at finde, at synsvinklen af ​​skærmen er upåvirket. Ikke alle filtre er beregnet til at reducere synsvinklen; mange er kun for at holde en skærm ren og beskyttet.

Splotches eller bobler på skærmen

Hvis en film er installeret forkert, kan der være mærkeligt formede plamager på skærmen, som faktisk luftbobler fanget mellem filmen og selve skærmen. Ofte filmen bare skal trækkes delvist ud og derefter sætte på igen.