biometri Fordele

April 25

biometri Fordele


Adgang til et værelse, at logge ind og ud af arbejdet, og computere, der lukker ned på grund af forkerte skrive hastigheder --- alle baseret på dine biologiske egenskaber. Det lyder måske som science fiction, men biometri tillader metriske standarder, der skal sammenlignes med biologiske egenskaber, der giver en unik metode til at spore folk. Hurtigt sprede og bliver mere udbredt gennem det nye årtusinde, biometri kommer i mange former, udgør flere fordele.

At-Home Use

Selv i navn, biometri lyder dyrt; men det er nemmere og billigere end du måske tror. For under $ 100, kan ethvert hjem-ejer har en lille mængde af biometrisk beskyttelse; nemlig på computeren. Fingerprint scannere kan sættes i en USB-port, at brugerne skal "log-in" ved at placere fingrene på scanneren. Hvis en autoriseret bruger, vil computeren give adgang; hvis uautoriseret, bedre held næste gang.

Alsidighed i scanning

De fleste mennesker har kendskab til fingeraftryks-scannere, som er den mest almindelige form for biometrisk enhed; men der er andre egenskaber, der kan scannes. Eye scannere læse overfladen af ​​en persons øje, som regel enten en nethinden eller iris. Facial anerkendelse indebærer matematisk analyse afstande mellem knudepunkter i ansigtet.

Sporing

Selvom sikkerheden er en mere ophøjet brug af biometri, findes en anden meget praktisk niche for biometri --- timesedler. Digital data tillader ansatte at fjerne uøkonomiske papir timesedler og vælge virtuelle timesedler. Medarbejderne skal blot logge ind for at arbejde ved hjælp af en scanner, og log-out ved at scanne en gang mere. Dette eliminerer meget af den forvirring og fejl i manuel tracking.

Ikke-Material scanning

Evnen til at scanne fysiske objekter er bestemt imponerende, samt interessant at de fleste mennesker; dog et par biometriske scannere scanne træk, der ikke engang eksisterer fysisk. Voice scannere bruger lyd til at matche standpladser og toner af din stemme. Alternativt skrive biometri er meget alsidig og kan måle forskelle i lag-tid mellem forskellige sæt nøgler, fejl-priser, og overordnede skrive hastigheder. Fail at opfylde standarden, og forberede sig på at blive logget ud af computeren.


relaterede artikler