Sådan ændres et billede resolution

May 9

Sådan ændres et billede resolution


Med et digitalt fotografi, billedopløsningen henviser til, hvor mange pixels er indeholdt i hver tomme. En høj opløsning fotografi udskrives meget bedre end en med en lav opløsning. Alligevel vil en høj opløsning digitalt billede fylder mere plads på computeren. For e-mails eller web-design, er en lavere opløsning på omkring 70 pixels per inch foretrækkes over 300 til udskrivning. Hvis du justerer dit kamera til at indfange billeder højere opløsning for at tillade kvalitet udskrivning, kan du bruge en grafisk redigering program til at reducere opløsningen at gøre dem lettere at e-mail eller anvendelse på hjemmesider.

Instruktioner

1 Sådan ændres et billede resolution

Åbn det digitale billede i et grafisk redigeringsprogram. I dette eksempel er Photoshop bliver brugt. Vil åbne et billede i Photoshop, skal du klikke på "File" og derefter "Åbn". Der vises et vindue, som vil tillade dig at se filerne på din computer. Når du har fundet filen for at redigere, skal du klikke på dets miniaturebillede for at åbne.

2 Sådan ændres et billede resolution


Find de kommandoer til at redigere billedet. I Photoshop, skal du klikke på "Image" for at se disse muligheder.

3 Sådan ændres et billede resolution


Klik på "Image size" i menuen, der åbnes, hvis du bruger "Photoshop". Hvis du bruger en anden grafisk redigering program, kan det være en tilsvarende formuleret mulighed.

4 Sådan ændres et billede resolution


Skift opløsningen ved at indtaste det relevante nummer. I Photoshop, får du mulighed for at bruge pixels per tomme eller centimeter. Klik på "OK", når du er færdig med at gøre din forandring.

5 Gem det nye billede ved hjælp af "Gem som" kommando. Du kan omdøbe filen i stedet for at bruge kommandoen "Save", hvis du ønsker at oprette en ny fil. Lagring med den oprindelige fil navn eller ved hjælp af "Save" indstilling vil kopiere den oprindelige fil. Kommandoen til at gemme en fil er typisk placeret under "File".

TIPS

  • Ved hjælp af denne metode til at øge opløsning vil ikke forbedre kvaliteten til udskrivning. Højere opløsning for flere detaljer skal indstilles, da den oprindeligt skabe det digitale billede - enten på scanneren eller kameraet.

relaterede artikler