Sådan installeres LastPass

August 15

LastPass er browser add-on software, der forenkler adgangen til websteder, der kræver en log i. Softwaren forbedrer også beskyttelse af dine login-oplysninger fra skadelig software, såsom nøgle-loggere og spyware. LastPass er gratis at bruge. Men en premium-version af softwaren er også tilgængelig for $ 1 pr måned fra maj 2011. Med premium-version, der er ingen sponsor reklamer. Du vil også have adgang til LastPass på din mobile enhed. Softwaren er kompatibel med Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera og Safari webbrowsere.

Instruktioner

1 Besøg LastPass hjemmeside. Klik på "Download LastPass" knappen.

2 Klik på "Hent 32 Bit" eller "Download 64 Bit." Den nøjagtige Download du har brug for, vil variere afhængigt af dit operativsystem. For at bekræfte dit operativsystem, skal du klikke på Windows "Start" knappen. Vælg "Computer" eller "Denne computer." Klik på "System Properties". Den "System type" sektionen vil angive, om du har en 32- eller 64-bit system.

3 Klik på "Kør". Softwaren vil downloade til din computer. Når du bliver bedt "Vil du køre denne software?" klik på "Kør" igen.

4 Klik på "Næste", når installationsguiden lancerer. I trin to af installationsguiden, skal du vælge at oprette en konto. Klik på "Næste".

5 Indtast en gyldig e-mail-adresse og adgangskode for at oprette din konto. Hold klikke på "Næste", indtil installationen er færdig. Klik på "Udført", når du når til slutningen af ​​installationsguiden.

6 Åbn din internetbrowser. Klik på "LastPass" knappen, der er placeret på din browsers værktøjslinje. Indtast din e-mailadresse og password. Klik på "Log ind" for at begynde at tilføje sites og login oplysninger til LastPass.


relaterede artikler