Sådan Tilslut en ekstern harddisk direkte til en computer

November 8

Sådan Tilslut en ekstern harddisk direkte til en computer


For de fleste eksterne harddisk diske eller harddiske, der forbinder dem til din computer er bare et spørgsmål om at tilslutte et USB-kabel. Hvis du ønsker at gøre brug af værktøjer stillet til rådighed af producenten af ​​drevet, ligesom backup software, vil du næsten altid finde denne allerede er installeret på drevet. Dobbeltklik på producentens software ikon vil automatisk installere de hjælpeprogrammer til dig og give dig mulighed for at konfigurere dem efter behov. hardware installation Windows burde ikke være nødvendigt, hvis du har købt det eksterne drev inden for de seneste par år.

Instruktioner

Tilslutning af en ekstern harddisk

1 Tænd computeren. Hvis dit eksterne drev har en strømforsyning, sætte den i. De fleste eksterne drev i dag er drevet af USB-porten, så der er ikke behov for en AC-adapter.

2 Tilslut et USB-kabel til USB-porten på det eksterne drev. Tilslut den anden ende til din computer. Ikke alle eksterne drev kommer med et USB-kabel, så du kan blive nødt til at købe en separat.

3 Naviger til din Windows-skrivebordet ved at trykke på "Windows" tasten på tastaturet. Klik på "File Explorer" ikonet i nederste venstre hjørne af skærmen, som regel placeret ved siden af ​​ikonet Internet Explorer.

4 Klik dit drev, som er placeret i afsnittet Computer i venstre rude i Stifinder vinduet. Hvis dit drev indeholder et installationsprogram, skal du finde det på drevet og dobbeltklikke på dens ikon. Følg anvisningerne på skærmen eller instruktionerne i drevets brugervejledning.

Frakobling af en ekstern harddisk

5 Flyt markøren til øverste højre hjørne af skærmen og knalde det nedad. Klik på "Indstillinger" og derefter "Skift pc-indstillinger."

6 Klik på "Devices". Klik på - ikonet eller "Fjern" ved siden af ​​den eksterne drev navn og derefter klikke på "" "Fjern".

7 Sikker fjerne USB-kablet fra computeren efter drevet forsvinder fra skærmen.

TIPS

  • Hvis dit eksterne drev understøtter USB 3.0, sørg for at bruge en USB 3.0-kabel for at få den bedste hastighed fra drevet. USB 3.0 kabler har "SS" på USB-symbolet og ofte har en blå kabel eller blå faner inde i stikkene.
  • Oplysningerne i denne artikel refererer til Windows 8. Det kan variere en smule eller væsentligt med andre versioner eller produkter.