Sådan fjernes en router fra Netværkssteder

July 2

Netværkssteder erstattet computere funktionen i tidligere versioner af Windows, der begynder med Windows ME og Windows 2000. funktion viser links til netværksressourcer som delte computere, servere, printere eller din router. Du kan også bruge Netværkssteder til at oprette links til delte mapper eller drev og hjemmesider. Linkene i Netværkssteder er genveje til ressourcen eller et websted, og du kan slette dem uden at påvirke ressourcen.

Instruktioner

1 Åbn Netværkssteder ved at navigere til menuen "Start", klikke på "Control Panel" og "Netværksforbindelser". Klik derefter på "My Network Places" under "andre steder."

2 Højreklik på genvejen til din router i hovedvinduet og vælg "Slet". Du kan også klikke på genvejen for at fremhæve det, og tryk på tasten "Slet".

3 Klik på "Ja" i bekræftelses pop-up-vinduet eller tryk på "Y" for at bekræfte.

TIPS

  • Brug "Tilføj netværkssted Wizard" for at tilføje nye ressourcer og hjemmesider til Netværkssteder. Klik på "Tilføj en netværkssted" i "Netværkssteder" klik på "Næste" og derefter "Næste" igen. Indtast adressen på den ressource i formatet "\\ dinserver \ yourshare" (uden anførselstegn) for delte mapper eller drev eller "dinserver / yourshare" for en webserver aktie.
  • Netværkssteder er blevet erstattet af Netværks- og delingscenter i Windows Vista og Windows 7.

relaterede artikler