Sådan Refill en HP 23 blækpatron

April 15

Refill kits til HP 23 patron kan komme med flere transaktioner, herunder en refill klip, en suge sprøjte og flere blækbeholdere, at når den er tilsluttet en nål, bliver en sprøjte. Hvis du bruger en grundlæggende refill kit, eller bare refill blæk, kan du ikke have disse ekstra forsyninger. Nogle af de anvisninger vedrørende brugen af ​​disse overskydende materialer kan ikke finde anvendelse. Før genopfyldning af HP 23 blækpatron, udarbejde en arbejdsplads. Rummet skal kunne træffe spildt ved et uheld.

Instruktioner

1 Placer papirhåndklæder eller avis over dit arbejde overflade for at fange eventuelle overskydende blæk.

2 Lokalisere hver farve blækkammeret. Med patronen label højre side opad og mod dig, bemærk den gule påfyldningshul til venstre, magenta påfyldning hul i midten og påfyldningshul cyan til højre. Hvis det er relevant, skal den medfølgende orientering mærkat over etiketten. (Ikke alle refill kits kommer med denne mærkat.) Denne mærkat er et referencepunkt, og betegner hver farve blæk kammer.

3 Skub dækslet, der dækker hver påfyldning hul i hver blæk kammer med den medfølgende skubbe pin, eller en anden pin værktøj.

4 Åbn hætten på magenta blækbeholderen. Stik nålen med dens hætte på, at dysen oven på blækbeholderen. Fjern nålen kasket. Blækbeholderen er nu sprøjten forbundet til nålen. Hvis du ikke bruger en refill kit, injicere nålen ind i magenta blæk flaske og fyld sprøjten med 10 ml magenta blæk.

5 Indsæt kanylen ind i midten magenta blækkammeret. Pres kanylen hele vejen til bunden af ​​kammeret. Sprøjt kammer med 10 ml blæk. Beløbet er baseret på et tomt kammer. Hvis der er nogle blæk tilbage, fyld indtil blæk begynder at komme ud af kammeret.

6 Forbind den anden nål til cyan blækbeholderen, eller fylde sprøjten med 10 ml cyan blæk (hvis ikke bruger en refill kit). Stik nålen ind i hullet cyan fyldet placeret øverst til højre af patronen, og fylde hullet med blækket.

7 Forbind den tredje nål til den gule blækbeholderen, eller fylde sprøjten med 10 ml gul blæk (hvis ikke bruger en refill kit). Stik nålen ind i det gule påfyldningshul placeret øverst til venstre af patronen, og fylde hullet med blækket.

8 Tap dysen del af patronen med køkkenrulle for at fjerne eventuelt overskydende blæk.

9 Indsæt patronen, dyser ned, i det blå refill klip, indtil det er på plads. Placer klip med den indsatte patron på et stykke køkkenrulle. (Hvis du ikke har en refill klip, skal du springe trin 9 til 11.)

10 Sæt sugning sprøjten ind i hullet i bunden af ​​den blå refill klip. Langsomt suge ud omkring 1 ml blæk fra patronen ind i sprøjten. Fjern sprøjten.

11 Fjern patronen fra refill kit, og dup overskydende blæk fra dyserne med et stykke køkkenrulle.