Sådan ændres en Win XP Home Upgrade Product Key

August 25

Hvis du har købt en brugt computer eller bærbar computer med en piratkopi af Windows XP Home Edition Upgrade installeret på harddisken, vil du ikke være i stand til at installere de nyeste opdateringer til Windows eller Service Packs til operativsystemet. For at gøre brug af alle de funktioner, der følger med Windows XP, få en legitim produktnøgle og derefter redigere Windows registreringsdatabasen for at ændre nøglen til et gyldigt ID.

Instruktioner

1 Køb en gyldig kopi af Windows XP Home Edition Upgrade. Produktnøglen skal udskrives på installere cd eller i dokumentationen.

2 Hold "R" tasten, og tryk derefter på "Windows" tasten for at starte Kør. Skriv "regedit" i dialogboksen.

3 Hit "Enter". Udvid "HKEY_LOCAL_MACHINE" udvid derefter "Software", "Microsoft", "WindowsNT" og "Aktuel version."

4 Klik på "WPAEvents" tasten. Højreklik "OOBETimer" og derefter klikke på "Rediger". Skift det første ciffer til en række anderledes end hvad der vises. Klik på "OK" og derefter afslutte Registreringseditor.

5 Åbn Kør, skriv "% SystemRoot% \ system32 \ oobe \ msoobe.exe / a" i dialogboksen. Hit "Enter".

6 Klik på "Ja, jeg vil ringe til en kundeservice for at aktivere Windows." Klik på "Næste" og derefter klikke på "Skift produktnøgle."

7 Indtast gyldig produktnøgle ind i "Ny nøgle" felter og klik på "Opdater". Følg vejledningen på skærmen for at afslutte aktivere Windows.

TIPS

  • Sikkerhedskopier dit system, før du foretager ændringer i registreringsdatabasen.