Sådan Transfer en fil ved hjælp USB

April 30

Bærbare harddiske er blevet en af ​​de sikreste måder at backup-filer. Disse computer lagringsenheder butik musikfiler, dokumenter, videoer og computer backup. Universal Serial Bus (USB) porte kan du tilslutte serielle enheder såsom bærbare harddiske til computeren for at overføre filer med hastigheder på op til 480Mbps. Gem disse vigtige filer hurtigt og nemt.

Instruktioner

1 Sæt den ene ende af USB-kablet til din bærbare harddisk sæt derefter den anden ende til en ledig USB-port på computeren.

2 Tænd din harddisk. Din computer vil genkende den nye hardware tilsluttet computeren. Det er sikkert at tilslutte din harddisk til din computer, når den er tændt.

3 Dobbeltklik på "Denne computer" på skrivebordet. Din bærbare harddisk vil blive noteret på det nye vindue med cd-rom-drev som "Enheder til flytbare medier." Hvis du har tilsluttet din harddisk til din Macintosh, og tændte den, vil den bærbare harddisk dukke op på skrivebordet. Hvis du vil kopiere filer til din bærbare harddisk, markere filen og træk den til harddisken ikonet bærbare.

4 Dobbeltklik på din harddisk for at åbne den og afsløre noget indhold på din harddisk. Find de filer, du vil overføre, og derefter højreklikke på hver enkelt individuelt. Rul ned pop-up-menuen og klik på "Kopier". På din bærbare drev, højreklik et tomt sted, og derefter rulle ned og klik på "Indsæt" for at kopiere filen. En anden måde at overføre filer er at trække dem til åbnet drev.

5 Klik på "Sikker fjernelse af hardware" knappen på nederst til højre på computerskærmen. Fremhæv din bærbare drev på hardwaren vindue. Det vil enten være (E :), (J :) (F :) eller (D :). Meddelelsen "USB-lagerenhed kan nu fjernes sikkert," popper op. Dette giver dig mulighed for sikkert at frakoble din harddisk fra computeren uden at beskadige nogen filer, der er overført og gemt til det.

6 Tag din bærbare harddisk.


relaterede artikler