Sådan ConnectTwo computere med Bluetooth

May 1

Sådan ConnectTwo computere med Bluetooth


Bluetooth er navnebror af det første århundrede Kongen af ​​Danmark, Harald I Bluetooth. Ifølge University of Tennessee, "Harald Blåtand forenet Danmark og Norge, Bluetooth i dag vil forene verdener af computere og telecom." Enheder bruge Bluetooth til at forbinde uden ledninger og dele data. Deling af filer på computere via Bluetooth er en fordel for computerbrugere med en begrænset båndbredde internetforbindelse. Brugere kan downloade filer på én computer og Bluetooth filen til en anden computer, der gemmer downloade filen to gange. Brug Bluetooth til at sende personlige filer til en anden computer er mere sikker end at sende dem over et åbent netværk.

Instruktioner

1 Aktiver Bluetooth på begge computere. Klik på "Start" og åben "Alle programmer", klik på "Bluetooth".

2 Klik på "Options" og klik på "Turn Discovery On". Klik på "OK" og vente på computere til at finde hinanden. Sørg for, at "Tillad Bluetooth-enheder at oprette forbindelse til denne computer" har en check ved siden af. Computeren modtager filerne er den eneste, du nødt til at indstille opdagelse på, men hvis du kommer til at overføre filer frem og tilbage, sætte opdagelse på for begge computere.

3 Bekræft, at tilslutningen er udført ved at højreklikke på en fil for at overføre og vælge "Send til Bluetooth-enhed."

4 Vælg den anden computer, hvis der er mere end én enhed på listen. Indtast en adgangskode, hvis computeren beder om en. Klik på "Næste".

5 Indtast adgangskoden på modtagerens computer og acceptere filoverførslen.


relaterede artikler