Sådan Udskift en Apple G5 Power Supply

October 9

Apple iMac G5 er en smuk computer, så æstetisk tiltalende som den er funktionel. De slanke kurver og flydende skærm gør det til en af ​​de mest sexede stationære computere nogensinde er lavet. Men en af ​​de mere almindelige problemer, der er blevet fundet med det er en defekt strømforsyning. Dette problem var så almindelige i faktum, at op indtil december 2008 Apple havde en erstatning program, hvor du kan returnere din computer og få den repareret gratis. Desværre dette program blev afbrudt. Men ingen grund til at bekymre sig, det er simpelt nok til at erstatte det selv.

Instruktioner

1 Sluk computeren ved at gå til menuen og vælge lukket ned. Afbryd strømkablet og tag alle de andre kabler fra computeren. Placer en blød klud eller tæppe på et skrivebord og forsigtigt lægge computeren med forsiden nedad på toppen af ​​det og pas på ikke at ridse skærmen.

2 Find tre skruer på den nederste kant af skærmen nær foden af ​​computeren. Ved hjælp af Phillips, drej skruerne til venstre, indtil de stopper. Må ikke tvinge dem, når de stopper drejning. Disse skruer er ikke designet til at blive fjernet, kun skal løsnes. Hold foden af ​​computeren, forsigtigt vippe skærmen dække op, indtil det åbnes. Må ikke tvinge det

3 Ground dig selv ved at berøre en metaloverflade enten på kanten af ​​din computer eller på skrivebordet. Rør ikke ved moderen bord af computeren, indtil du har jordet dig selv. Strømforsyningen er placeret i bunden af ​​skærmen nærmest foden af ​​computeren. Det er i centrum.

4 Løsn de to messing farvede skruer placeret på hjørnerne af strømforsyningen ved at dreje dem til venstre. Igen disse skruer er ikke at blive fjernet, kun løsnes. Løsn den midterste skrue af strømforsyningen ved at dreje den til venstre. Dette er også designet til at bo i og skal være løs nok, at du er i stand til at fjerne strømforsyningen.

5 Fjern lyssensoren ved at frakoble kablet i toppen af ​​enheden ved at wriggling det gratis fra moderen bord. Bemærk at ikke alle enheder har denne funktion, så hvis det ikke er der du ikke bekymre dig om det.

6 Skruen fra bunden af ​​skærmen foringen ved hjælp af Phillips. Denne skruen drejer med uret. Brug af flad skruetrækker, løsne forbindelsen strømforsyning og sno sig det fri med fingrene. Træk ikke i kablerne, men snarere trække på selve plastik stik.

7 Løft strømforsyningsenheden ud af huset og langsomt sno sig det gratis. Det skal pop lige ud.
Tag den nye forsyning af emballagen. Hvis computeren ikke bruger en lyssensor, så bliver du nødt til at fjerne det ved hjælp af fingrene eller en flad skruetrækker. Hvis det gør, så lad det sidde og tilslut det igen, når du har enheden installeret.

8 Sænk strømforsyningen på plads på samme måde, som du fjernede den gamle. Det bør være temmelig indlysende, hvilken vej det går, men de kvadrerede side peger mod toppen, mens den afrundede bund er nær bunden af ​​computeren.

9 Slut lyssensor tilbage til sin strømforsyning, hvis du har en. Stram messing farvede skruer på hjørnerne dreje dem til højre. Stram derefter midterskruen også dreje til højre. I bunden af ​​skærmen casing du vil stramme anden skrue dreje mod uret.

10 Luk computerens kabinet ved at skubbe den øverste del tilbage på linje med de øverste faneblade og låse dem sammen. Sænk den nederste halvdel af huset ned, indtil det flugter med resten af ​​sagen og stramme skruerne i bunden ved at dreje dem til højre. Tilslut kablerne og stikkontakten og indstille computeren op til højre og du er færdig.

TIPS

  • Sørg for at jordforbinde dig selv ved at røre et stykke metal, før du begynder at arbejde på det indre af computeren. Også, hvis du står op og gå rundt, når du er begyndt at arbejde huske at jorde dig selv igen, før du starter work.Only skrue messing farvede skruer. Skrue de andre dem kan ugyldiggøre din garanti.

relaterede artikler