Sådan Find Ældre HP printerdrivere

July 12

Hewlett Packard printere har eksisteret i årevis, men indtil internettet udviklet sig, var der ingen måde at installere printerdrivere, hvis du ikke har cd'en. Så langt tilbage som 1990, da HP skabte DeskJet 500C farveprinter, du behov for at have en cd for at installere driverne. Hvis du har en ældre computer, der fungerer, og der er ingen cd, kan du finde ældre printerdrivere online.

Instruktioner

1 Besøg HP hjemmeside (se Resources). Klik på "Support og drivere" fra fanerne øverst på siden.

2 Kontroller Download drivere og boksen Software (og firmware). Indtast produktnummeret. For eksempel, hvis du har en HP DeskJet 500C farveprinter, indtaste "DeskJet 500C." Klik på "Go".

3 Klik på dit operativsystem på næste side fra drop-down menuen. Klik på "Næste". På næste side, vil den fortælle dig, hvis drivere er tilgængelige, og hvis software er tilgængelig.

4 Klik på "Driver" for at åbne tilgængelige drivere. Klik på chaufføren. På næste side, vil den fortælle dig, hvis føreren er til rådighed inden for dit operativsystem og hvordan man finder det på din computer og installere det. Hvis du har et ældre operativsystem, vil en chauffør download-side vises og beder dig om, hvad de skal gøre for at hente driveren til din computer.