Sådan gendanne slettede programmer på en Mac

July 13

Sådan gendanne slettede programmer på en Mac


Der er et par forskellige måder at gendanne slettede programmer til din Mac, hvis du ved et uheld slettet et program, eller hvis du har slettet et program til at downloade en nyere version af det som så ikke virker. Du kan gendanne visse slettede programmer med din Mac 's Restore diske. Du kan også gendanne software til iPhone, iPad og iPod via iTunes.

Instruktioner

Sådan gendanne slettede programmer på en Mac Brug Restore Discs

1 Boot din Mac.

2 Sæt Gendan disk i dvd-drevet.

3 Dobbeltklik på "Restore.pkg" fil for at installere "Software Restore" i "Hjælpeprogrammer" mappe. Det vil åbne automatisk.

4 Indtast dit admin og adgangskode og klik på "OK".

5 Vælg et program for at genoprette og klik på "Gendan". Vent til programmet restaurering er færdig, og derefter skubbe Gendan Disc.

Sådan gendanne slettede programmer på en Mac med iTunes

6 Sørg for, at du har den nyeste iTunes-software på computeren.

7 Tilslut din iPod, iPhone eller iPad til computeren via USB-kablet, og vent, indtil iTunes genkender din enhed i venstre rude visning.

8 Vælg din enhed navn under "Enheder" i venstre rude visning.

9 Klik på "Summary" fanen og "Restore" valgmulighed. Klik på "Backup" når du bliver bedt at sikkerhedskopiere dine enhedsindstillinger, før du gendanner sin software.

10 Klik på "Gendan", når iTunes spørger, om du ønsker at gendanne din enhed til fabriksindstillingerne. Bemærk, at du vil miste alle dine medier og data på din enhed, men det vil stadig være i computerens iTunes-biblioteker.

TIPS

  • Din iTunes-biblioteker skal have alle dine enhedens medier, så længe du har brugt denne computer for at tilføje medier til din enhed. Eventuelle medier allerede købt fra Apple Store direkte fra din enhed kan genbruges downloades uden ekstra beregning.
  • Gendan diske vil arbejde med de mest aktuelle Mac OS-versioner.

relaterede artikler