Om E-kontrol

September 3

Kontrol og kontrol af regnskaber har altid spillet en stor rolle i handel, men med fremkomsten af ​​online shopping, de er blevet mere vanskeligt at bruge. Mens kontrol papir kan mailes til online forhandlere, de købte varer generelt ikke blive afsendt før checken er modtaget, og checken har ryddet depositum. I stedet for at kontrollere kunderne vente op til to uger eller mere for deres kontrol for at rydde, har mange online-forhandlere begyndt at tilbyde e-checks som en betalingsmulighed i tillæg til kreditkort og lignende betaling kilder. E-kontrol tillader online-shoppere en nem metode til at betale for køb direkte fra deres checkkonto, uden at skulle sende i en faktiske papir check.

Hvordan E-kontrol Work

En e-check virker meget på samme måde som et papir check, men uden behov for en check til faktisk skrives og behandles af modtagerens bank. Når du godkender en e-check betaling det er forarbejdet som en debitering ved hjælp af routing og kontonummer for din checkkonto. Det beløb, der debiteres af denne transaktion overføres derefter til den handlendes konto på samme måde, som hvis du havde skrevet et papir check.

Betydning

E-kontrol ikke kun give mulighed for en større mængde af bekvemmelighed, når shopping online, men også tilbyde en måde at gøre online-køb uden et kreditkort. Da mængden af ​​e-check er taget direkte ud af din checkkonto, er der ikke den samme risiko for stigende gæld, som du kan støde på med at bruge et kreditkort til online køb. E-kontrol også tillade online-shoppere mulighed for at spore de fleste, hvis ikke alle, af deres udgifter gennem den samme checkkonto, som de bruger til køb på lokale forhandlere.

Processing Overvejelser

Mange online forhandlere accepterer ikke checks papir for køb på grund af de udvidede tidsrammer der er involveret i at skulle vente for kunderne at sende i en betaling og derefter vente på, at betaling for at rydde, før ordren kan færdigbehandlet. E-checks fjerne denne ventetid spil, så betalingen, der skal behandles næsten øjeblikkeligt i mange tilfælde. Selv når der er tid mellem det tidspunkt, hvor e-check udstedt, og når betalingen rydder, tidsrammen er generelt et spørgsmål om 3 til 5 dage. Det ville normalt tage 10 til 14 dage efter papir kontrol til at klare.

Accept

Ikke alle forhandlere acceptere e-checks, selvom de er almindeligt accepteret af et betydeligt antal online-forhandlere. Nogle tredjepartsprogrammer betalingsmuligheder såsom PayPal vil tillade dig at indsende e-checkbetalinger til de fleste detailhandlere, der accepterer deres betalingsmetoder, hvilket giver dig e-check mulighed, når det ellers ikke ud til at være til rådighed. Et stigende antal fysiske butikker er begyndt at integrere deres kontrol systemer i en e-kontrol betalingsmetode samt; i stedet for at behandle et papir kontrol som normalt, er konto og routing numre på checken de scannes, og betalingen er behandlet elektronisk i stedet.

Kontrol Account Management

Det samme skal man være omhyggelig, når du bruger e-checks, som du ville gælde for din checkkonto, hvis du kun bruger papir kontrol. Sørg for at du registrere alle e-checktransaktioner når de er lavet, og at du opdaterer din konto saldo regelmæssigt for at undgå overtræk afgifter og sprang checks. Consult kontoudtog hver måned for at sikre, at alle dine e-check køb indgår, når du balance dit checkhæfte.