Sådan Gør ringetoner Brug af Windows

November 7

Sådan Gør ringetoner Brug af Windows


Der er masser af software-værktøjer, der vil tillade dig at gøre ringetoner ved hjælp af Windows. Audacity er et open-source, gratis audio editor, der kan skabe ringetoner. Det største spørgsmål er, hvilken type mobiltelefon, du bruger. Forskellige telefoner tage forskellige typer ringetone filer, og du kan have til at konsultere din dokumentation for den nøjagtige type ringetone fil nødvendig. Audacity kan gemme ringetoner i de mest almindelige formater, selvom du måske nødt til at installere et plugin for at gøre dette muligt.

Instruktioner

1 Hent Audacity til Windows. Der er en forkompileret basis installation rådighed.

2 Installer de nødvendige Audacity plugins. Disse er ikke installeret som standard. Du skal bruge LAME MP3 encoder til at eksportere mp3-filer. Du skal bruge FFmpeg biblioteket for at eksportere M4R ringetoner, som iPhone kræver.

3 Importer din lyd fil i Audacity. Klik på "Project" og derefter "Import Audio" for at importere din kilde lydfil.

4 Rediger din ringetone. Audacity er en fuld-funktion audio editor. For eksempel kan du trimme start og stop punkter, udligne lyden, eller endda oprette løkker.

5 Eksporter din lydfil i den relevante ringetone format. Dette format varierer fra producent til producent og enhed til enhed. Det kan være nødvendigt at konsultere yderligere dokumentation. Almindelige formater omfatter MP3, WAV, og M4R.