Sådan Konverter en Publisher dokument til Word

August 11

Sådan Konverter en Publisher dokument til Word


Microsoft Word kan bruges til at skabe ikke kun tekstbehandlingsdokumenter, men også desktop publishing produkter såsom visitkort, brochurer og andre marketing poster. Men grundlæggende Word anvendelser er begrænsede, når du opretter disse typer af dokumenter. Microsoft Publisher gør det lettere at skabe desktop publishing dokumenter med blot et klik på en knap. Publisher har også flere pre-made skabeloner til disse typer af dokumenter. Hvis du vil have design appel af Publisher, men den nemme Word, kan du oprette dokumentet i Publisher og konvertere det til et Word-dokument.

Instruktioner

1 Åbn eller opret det dokument, du vil konvertere i Publisher. For at åbne en eksisterende fil, skal du klikke på "Filer> Åbn" (hvis du bruger Publisher 97-2003) eller "Office-knappen> Åbn" (hvis du bruger Publisher 2007).

2 Gem dokumentet. Klik på "Filer> Gem som" i Publisher 97-2003 eller "Office-knappen> Gem som" i Publisher 2007. "Gem som" vises dialogboksen.

3 Klik på drop-down pilen ved siden af ​​"File type som" og vælg "Word 97-2003 dokument", hvis du har en af ​​disse versioner af Word installeret på din computer, eller "Word 2007 dokument", hvis du har Word 2007. Klik på " Spare."

TIPS

  • Du kan også vælge at gemme dokumentet som en "Rich Text Format (* rtf)", der kan åbnes i enhver version af Word.
  • I stedet for at gemme Publisher dokument som et Microsoft Word-dokument, vælge alle de Publisher dokument og kopiere det til udklipsholderen. Derefter indsætte den i en tom Microsoft Word-dokument. Gem Word-dokumentet til at fuldføre konvertere Publisher oplysninger i et Microsoft Word-dokument.

relaterede artikler