Sådan gendannes gamle fotos

February 8

Sådan gendannes gamle fotos


Som tiden går, kan billederne på dine gamle billeder falme eller blive misfarvet. Revner, pletter, tårer og folder kan udvikle sig, hvis billeder er holdt i en skotøjsæske. De fleste amatør fotos er ikke trykt på arkivering papir, så problemer såsom falmede farver og mangler udvikler sig over tid. Hvis du holdt negativer og holdt dem rene, vil du ikke have så meget at gøre for at få dem til at fremstå som ny. Hvis du kun har udskrifterne, kan det tage en vis indsats og tid til at komme gamle fotos. Gamle fotografier fange øjeblikke i et menneskes liv, så at komme dem til dig selv eller en anden kan forny og forbedre disse erindringer.

Instruktioner

1 Brug trykluft til at blæse støv, du kan se på hvert print væk. Du bør gøre dette, før aftørring fotos med fnugfri klud, fordi trykluft er mindre tilbøjelige til at skade billederne. Hvis du ikke kan få alt fra fotos med blot trykluft, brug fnugfri klud til forsigtigt at tørre fotos rene. Brug ikke nogen form for rensevæske - selv vand - fordi, afhængigt af typen af ​​foto papir, der bruges, kan væsker spotte eller beskadige billederne.

2 Placer billeder flad og firkantet på den rene glas flatbed scanner, nedad. Det vil forenkle din opgave, hvis du scanner dine billeder i partier, fordi det vil tage mindre tid. Indstil scanneren til en høj opløsning, mindst 300 pixels per inch - jo højere jo bedre - at få mere digital information til at arbejde med. Scan billederne.

3 Åbn batch-fil af billeder med din fotoredigering software. spare Umiddelbart billedfilen, hvis du ikke allerede har haft mulighed for at gøre det. Det kan være nødvendigt at gå tilbage til de oprindelige scanninger, hvis der opstår uoprettelige skader under billedbehandling. Dernæst skæres fra hinanden billederne og gemme hver af dem som en separat fil. I nogle softwarepakker, kan du bruge en automatisk "afgrøde og ret" funktion, der gør alt dette for dig.

4 Åbn den første enkelte billede og få en idé om, hvad den har brug for til nyttiggørelse. Kig på farven for at se om det synes realistisk. Så, se på det samlede billede forstørres for at se, om der er pletter, huller eller revner i billedet. Hver af disse problemer vil kræve en anden rettelse.

5 Brug "auto billede" eller "auto forbedre" funktionen af ​​softwaren for at se et eksempel på, hvordan billedet skal se ud. Selvom du ikke kan ende med at bruge denne i mange tilfælde, kan en automatisk toning funktion producere god farve og tone for et billede. Hvis den ikke gør, skal du bruge mere præcise farver og tone værktøjer. De fleste gamle farvefotos vil være tilbøjelige til at falme til orange og mørk gul, så bruge værktøjerne til enten at reducere disse farver eller øge blå og røde farver. For sorte og hvide billeder, bliver denne proces lettere, fordi alt, hvad du normalt skal rette bliver kontrasten og variationer af grå. Må ikke overkompensere med kontrast, fordi det vil gøre sorte for mørk og udvaske hvide.

6 Prøv kloning værktøj til at fjerne pletter, folder og tårer. Vælg en ubeskadiget del af billedet nær Lyde, klon fra dette og dække over arret. Mens du kan bruge indbyggede værktøjer designet til at give en generel rettelse til alle disse problemer, de normalt ikke arbejde på alvorlige ar og de har tendens til at sløre billedet.


relaterede artikler