Hvordan man går fra Flickr til Picasa

September 12

Et fotografi er ikke meget godt, hvis ingen ser det. Den digitale tidsalder har ikke kun gjort tage billeder nemt med billige og nemme at bruge digitale kameraer, det har gjort dele dine billeder en leg så godt. Populære foto-sharing sites omfatter Flickr og Picasa, for blot at nævne to, men fortvivl ikke, hvis du har lagt alle dine fotografiske æg i en digital kurv - du kan overføre dine fotos fra Flickr til Picasa med en smule arbejde eller en simpel download.

Instruktioner

Manuel metode

1 Find alle billederne på din Flickr-konto på din lokale computer. Du bør stadig have de originale filer gemt på din harddisk, men i tilfælde af at du har uploadet billeder fra forskellige steder, du stadig har muligheder for at overføre. Log ind på din Flickr-konto og højreklik på de billeder, du vil overføre.

2 Læg alle de billeder, du vil flytte til Picasa til en fælles mappe, eller i undermapper med en fælles mappe.

3 Hent Picasa og oprette en konto, hvis du ikke allerede har, derefter åbne Picasa og vælg mapper til Picasa at kigge i billeder. Når Picasa kører, det konstant scanner mapperne du angiver at kigge efter nye billeder, selvom det ikke automatisk uploade noget til dit Picasa Webalbum.

4 Vælg billeder, du vil dele online, eller vælg en hel mappe til at dele via Picasa. Klik på knappen "Del" for at uploade de valgte fotos til din web album.

Automatisk metode

5 Besøg CallingShotgun.net at downloade en gratis hjælpeprogram kaldet Migratr. Dette program automatiserer processen, sensationsprægede billeder fra din Flickr-konto og gemme dem lokalt, før du uploader billeder til Picasa. Det migrerer også billeder fra andre foto sites, herunder Photobucket og Zooomr.

6 Open Migratr efter installationen, og vælg en tjeneste til at importere fotos fra - ". Flickr" i dette tilfælde Klik på "Godkend" og indtaste din Flickr-loginoplysninger. Migratr kommunikerer med Flickr-serveren og kontrollerer, at alle dine billeder har de passende deling rettigheder til at downloade. Klik på "Importer" for at downloade alle de billeder fra din Flickr-konto til Migratr.

7 Klik på "Fortsæt med at eksportere" efter fotos download. Vælg den tjeneste at uploade til - ". Picasa" i dette tilfælde Du bliver bedt om at godkende din Picasa Webalbum-konto. Indtast dit brugernavn og password, og vælg derefter de billeder, du ønsker at uploade.

8 Klik på "Upload" for at afslutte processen.


relaterede artikler