Sådan sikkerhedskopieres og gendannelse Outlook 2007

August 29

Sådan sikkerhedskopieres og gendannelse Outlook 2007


Microsoft Outlook 2007 gemmer forskellige stumper af personlige oplysninger. Det holder dine kontakter, noter, opgaver, journaloptegnelser og aftaler og gemmer dine e-mails. Hvis der opstår et problem med din version af Outlook 2007, kan du miste alle dine data. Eftersom alle disse oplysninger er gemt i en PST-fil, kan du sikkerhedskopiere dine data lige ved at kopiere filen.

Instruktioner

Sikkerhedskopiering af Outlook 2007 Files

1 Luk din kopi af Outlook 2007.

2 Start Kontrolpanel fra "Start" menuen nederst til venstre side af skærmen. Klik på "Mail" ikonet for at starte Outlook Mail Setup.

3 Klik på knappen "Vis profiler" under afsnittet "Profiler". Klik på navnet på den fil, du vil sikkerhedskopiere, og klik på knappen "Egenskaber".

4 Klik på knappen "Data Files". Vælg navnet på den konto, du vil sikkerhedskopiere. Klik på knappen "Indstillinger" og skrive ned stien, hvor din PST-fil er gemt. Luk menuen Mail Opsætning og Kontrolpanel.

5 Naviger til hvor PST-fil er gemt. Kopier filen til en anden placering på computeren ved at holde knappen CTRL på tastaturet, mens du trækker filen den til en anden mappe eller til skrivebordet.

Gendannelse Outlook 2007

6 Reparer installationen af ​​Outlook 2007, hvis din version af Outlook er beskadiget. Gå til Kontrolpanel i menuen "Start" og vælg "Programmer og funktioner." Klik på "Microsoft Office Outlook 2007", og klik på knappen "Change". Følg anvisningerne på skærmen for at reparere installationen og gendanne en frisk version af Microsoft Outlook 2007 på din computer.

7 Åbn Outlook 2007 fra menuen "Start". Klik på menuen "Filer" øverst på skærmen og vælg "Import og eksport."

8 Vælg "Importer fra et andet program eller en fil" fra listen. Klik på knappen "Næste". Klik på "Fil med private mapper (.pst)." Klik på knappen "Næste".

9 Naviger til hvor du gemte sikkerhedskopien PST-fil på din computer. Vælg filen, og klik på knappen "Næste". Vælg hvad du ønsker at gendanne fra PST-fil, uanset om kontaktpersoner, opgaver, beskeder eller alt fra filen. Klik på knappen "Finish" for fuldt ud at genoprette dine oplysninger i Outlook 2007.

TIPS

  • Sikkerhedskopier din PST-fil regelmæssigt bare i tilfælde sker noget i fremtiden, og du har brug for at gendanne Outlook igen.