Hvordan at oprette en gratis personlig webside med Yahoo

March 12

En personlig Yahoo webside er en fantastisk måde at kommunikere med venner, familie eller andre mennesker online. Oprettelse af en yahoo hjemmeside kræver ikke nogen specialiseret computer viden, såsom af HTML eller CSS; stedet de oprettelse funktioner på klik-og-typen teknologi. Du kan tilpasse udseendet og indholdet af dit websted, så det afspejler din personlighed eller stil.

Instruktioner

1 Hvordan at oprette en gratis personlig webside med Yahoo

Gå til Yahoo linket i afsnittet Ressourcer. Dette er stedet, hvor du vil tilmelde dig til din hjemmeside. Hvis du allerede har en yahoo email-konto, kan du vælge at logge ind. Hvis du ikke allerede har en yahoo konto, skal du blot vælge tilmelde dig i stedet.

2 Hvordan at oprette en gratis personlig webside med Yahoo


Vælg "Min Side" øverst på siden for at begynde at skabe dit websted. Det er her, vil du begynde at vælge, hvordan du vil have dit websted til at se.

3 Hvordan at oprette en gratis personlig webside med Yahoo


Vælg en baggrund tema. Din baggrund tema vil kommunikere dit stil til mennesker, der besøger din side. Temaer er baseret på farver, personlige interesser og hobbyer, årstider og mere. Du kan ændre dit tema til enhver tid, så eksperimentere med hvad der ser godt for dig. Klik på "Anvend tema" efter du har foretaget dit valg.

4 Hvordan at oprette en gratis personlig webside med Yahoo


Tilpas din side ved at oprette en "blast". Du skal blot klikke på Rediger og skrive en besked til dit websted besøgende. Du kan redigere nogen af ​​de andre muligheder på samme måde. Dette vil give dig mulighed for at tilføje et foto, skrive blogindlæg, eller noget andet blot ved at klikke på Rediger.

5 Hvordan at oprette en gratis personlig webside med Yahoo


Aktiver din "Simpelthen URL", så du kan sende links til venner og øge besøgende. Gør dette ved at klikke på "Indstillinger" nær toppen af ​​siden. Rul ned indtil du ser muligheden for at "aktivere simple URL" og tjek cirklen. Husk at "anvende indstillinger" nederst på siden.

6 Send simple din webadresse til dine venner, så de kan tjekke din hjemmeside.

TIPS

  • Jo oftere du opdaterer din hjemmeside, jo oftere mennesker vil besøge. Husk også at bruge korrekt stavning og grammatik på din hjemmeside til at etablere troværdighed med dit publikum.

relaterede artikler