Sådan Indsæt YouTube miniaturebilleder i WordPress

August 25

Sådan Indsæt YouTube miniaturebilleder i WordPress


Hvis du bruger en WordPress websted for at fremme din virksomhed, blog om liv eller andre formål, kan du få en større følgende ved at inkludere videoer eller billeder, der vil gøre bloggen mere visuelt stimulerende. En måde at inkludere video på din blog er at indsætte miniaturebilleder af dine YouTube-videoer på din WordPress sider eller indlæg. Når du har billedet på bloggen, kan du gøre det linke til YouTube-video ved at indsætte et hyperlink.

Instruktioner

1 Naviger til YouTube side, der viser thumbnail billede, du vil bruge. Højreklik (Ctrl-klik på en Mac) billedet, og klik på "Gem som" for at gemme billedet.

2 Log ind på din WordPress blog med dit brugernavn og password. Åbn siden eller post, hvor du ønsker det miniaturebillede vises.

3 Klik på "Tilføj et billede" ikonet i menuen WordPress øverst på siden eller blog-indlæg. Klik på "Vælg filer" for at vælge miniaturebillede fra filer og mapper på computeren, og klik derefter på "Åbn". Når filen er indlæst til WordPress websted, skal du klikke på "Indsæt i Post," og derefter "Gem ændringer".

4 Naviger tilbage til YouTube-video på YouTube, hvis du ønsker at gøre din miniaturebillede link til YouTube-video. Åbn video til fuld størrelse, som hvis du skulle se videoen. Under videoafspilleren, skal du klikke på "Del" og derefter kopiere den URL, der vises under "Del" ikonet.

5 Gå tilbage til WordPress-side eller blog-indlæg. Klik på billedet på siden eller blog-indlæg. Fra siden eller blogindlæg menuen, klik på ikonet "Indsæt / rediger link". Når en pop-up vises, pasta i URL du kopierede i forrige trin, og klik derefter på "Opdater". Nu når folk klikker på thumbnail billede fra din WordPress websted, vil de blive dirigeret til YouTube-video.