Sådan mørkere Lines i billeder i Word 2007

June 6

Et billede forbedrer en kedelig side, og illustrerer, hvad du forsøger at forklare. Du kan indsætte WordArt, multimedieklip og anden grafik i Word 2007 med et par klik med musen. Du kan finde indstillinger, der hjælper dig format billeder på en side. Lysere og lysere et billede for at fremhæve funktioner og elementer inden for grafikken og tilføje rammer til at gøre det skiller sig ud endnu mere. Grænserne på et billede kan ændres med en ny stil, farve og tykkere linjer.

Instruktioner

1 Åbn en tom eller eksisterende side i Microsoft Word 2007.

2 Placer markøren, hvor du gerne vil indsætte dit billede. Vælg "Indsæt" fanen på båndet, og vælg derefter "Picture" fra "Illustration" gruppe, og dobbeltklik på billedfilen for at indlæse den.

3 Vælg det billede på din side. Den "Format" fanebladet vil nu være synlig.

4 Klik på fanebladet "Format" og vælg "Kontrast" fra "Adjust" gruppe. Vælg "Picture Korrektioner Options" fra drop-down listen af ​​valgmuligheder.

5 Tilføj en solid linje eller grænsen til dit billede ved at vælge "Linie Color" i "Formater billede" dialogboksen. Vælg derefter "Solid Line."

6 Klik på knappen "Color" for at vælge en mørk farve for grænsen.

7 Vælg "Linie Style" i "Formater billede" dialogboksen. For at øge grænsen bredde, skal du klikke på "Bredde" og vælg den ønskede indstilling.

8 Klik på "Billede" i "Formater billede" dialogboksen og mindske "Brightness" til mørkere nogen linjer i dit billede, og tryk på "OK".


relaterede artikler