Sådan installeres Windows XP på en HP Compaq

December 24

Hvis du har brug for at installere Windows XP på din HP computer, er det vigtigt at have de rigtige værktøjer til din rådighed. Installation af en ny version af Windows XP, eller geninstallere en gammel en, er ikke svært, men det er vigtigt at have de rigtige oplysninger, før du går i gang.

Instruktioner

1 Find XP licensnøgle etiketten på din Compaq eller HP computer. Hvis din computer er en desktop, skal etiketten være placeret på toppen af ​​sagen. Én nogle kabinet label licens XP vil blive placeret på den side; og til bærbare computere etiketten vil blive knyttet til bunden af ​​enheden. Du skal bruge denne licens for at installere eller geninstallere Windows XP.

2 Find den genoprette cd, der fulgte med din HP eller Compaq computer. Når du først har købt din computer, det burde være kommet med en gendannelse cd, samt en cd, der indeholdt Windows XP-operativsystemet. Du skal bruge begge disse cd'er til at gendanne din computer og genindlæse operativsystemet.

3 Sikkerhedskopier alle brugerens filer, du har brug for, fordi gendannelsen vil formatere harddisken og slette dine filer. Brug en tommelfinger drev eller ekstern harddisk til at gemme dine filer, så de kan genindlæses senere.

4 Indsæt genoprette cd i computerens cd- eller dvd-drev, og derefter lukke og genstarte pc'en. Computeren vil automatisk starte fra genoprette cd, og du vil blive spurgt, når det er tid til at installere operativsystemet.

5 Indsæt Windows XP-cd, når du bliver bedt om. Under installationen af ​​operativsystemet, vil du blive bedt om licensnøglen, så har denne nøgle til rådighed.


relaterede artikler