Sådan ændres Computer Speaker Sound Effects

November 14

Sådan ændres Computer Speaker Sound Effects


Din computer gør sandsynligvis en række bip, dings og klik for at ledsage forskellige handlinger, give advarsler eller underrette dig om noget. Hvis der er en vis lydeffekt, som du kan høre fra din højttaler fra tid til anden, og du ikke kan lide det, eller hvis du blot ønsker at blande tingene op en lille smule, kan du ændre de lyde, der er forbundet med edb-arrangementer. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken version af Windows du bruger.

Instruktioner

Sådan ændres Computer Speaker lydeffekter i Windows XP

1 Klik på knappen "Start" og åbne "Control Panel". Sørg for, at "Control Panel" er i "Kategori View". Hvis det er i "Classic View", vælg "Skift til kategori View" i venstre rude.

2 Åbn "Lyd, tale og lydenheder". Vælg "Skift Sound Scheme" under "Vælg en opgave" i venstre rude. Den "Lyde og lydenheder Egenskaber" dialogboksen åbnes.

3 Klik på en begivenhed i afsnittet "Programhændelser" af "Lyde og lydenheder" dialogboksen. Klik på "Play" for at lytte til den aktuelle lydeffekt til denne begivenhed.

4 Åbn "Lyde" drop-down listen for at vælge en anden lydeffekt. Klik på "OK" for at ændre lyden til denne begivenhed.

5 Klik på "Gem som" knappen under "Sound Scheme", efter at du har ændret så mange lydeffekter, som du vælger. Indtast et navn for din lyd ordningen og klik på "OK" for at gemme den. Klik på "OK" for at lukke "Lyde og lydenheder" dialogboksen.

Sådan ændres Computer Speaker lydeffekter i Windows Vista eller Windows 7

6 Klik på "Start" knappen. Skriv "Sound" ind i feltet "Start søgning" nederst i menuen "Start".

7 Vælg "Sound" eller "Skift System Sounds" under "Kontrolpanel" på listen, der resulterer i menuen "Start". Den "Sound" dialogboksen åbnes.

8 Gå til "Lyde" fanen i dialogboksen.

9 Vælg et program begivenhed, som du vil ændre lydeffekten. Skift lydeffekt ved at vælge en anden mulighed i "Lyde" drop-down listen. Klik på knappen "Test" for at høre lydeffekter via din computer højttaler.

10 Klik på "Gem som" knappen under "Sound Scheme", efter at du har ændret så mange lydeffekter, som du vælger. Indtast et navn for din lyd ordningen og klik på "OK" for at gemme den. Klik på "OK" for at lukke "Lyde og lydenheder" dialogboksen.

TIPS

  • Du skal være logget på computeren med en administrator brugernavn og adgangskode for at ændre computer lydeffekter.

relaterede artikler