Sådan fjernes dubletter i to rækker i OpenOffice

May 10

Sådan fjernes dubletter i to rækker i OpenOffice


OpenOffice er en gratis software pakke kan downloades på internettet, der giver brugerne mulighed for at arbejde med programmer, der ligner Microsoft Office-software. Den Calc regnearksprogram, der er som Microsoft Excel, giver brugerne mulighed for at gemme data, gør beregning og skabe diagrammer og grafer. Hvis du skal kopiere rækker på dit regneark så er der en bestemt formel, der vil hjælpe dig til at fjerne dubletter. Med formlen kan du også slette dubletter, der er inden for to rækker.

Instruktioner

1 Åbn OpenOffice Calc programmet på din computer. Brug musen markere alle cellerne i din dataområde.

2 Klik på "Data" fra den øverste værktøjslinje menuen og derefter klikke på "Sort" valgmulighed. Klik på en tom celle i den første række og indtast "= IF (A1 = A2, 1, 0)" i cellen.

3 Klik på kanten af ​​den celle, du har tilføjet formlen til, og trække det ned til den sidste celle med data i regnearket.

4 Tryk på "CTRL" og "C" nøgler på samme tid på tastaturet. Tryk på "Shift", "CTRL" og "V" nøgler på samme tid for at vise dialogboksen Indsæt speciel.

5 Klik på boksen ved siden af ​​"Numbers" feltet, så det er valgt, og sikre, at alle Selection kommandoer fravalgt. Klik på "OK" knappen.

6 Vælg alle dine data igen og derefter klikke på "Data" valgmulighed igen. Klik på "Sort" valgmulighed.

7 Klik på et række og tryk på tasten "Delete" på tastaturet fjerne dublerede rækker.


relaterede artikler