Hvordan at programmere i Visual C

April 23

Hvordan at programmere i Visual C


Oprettelse edb-applikationer er en givende opgave. Du kan designe næsten enhver software, du kan forestille dig med Microsoft Visual C / C ++ programmering værktøj. Den er robust og indeholder meget mere funktionalitet end andre sådanne værktøjer som Visual Basic. Ud over det faktum, at skabe applikationer er sjovt, det giver dig også med bonus for at køre dine egne applikationer gratis, samt giver dig mulighed for at sælge nogle af disse programmer, hvis der er et behov for din idé.

Instruktioner

1 Installer Visual C / C ++ ansøgning enten fra en cd eller ved at downloade den fra Microsofts websted. Når det er installeret, skal du starte programmet fra "Menu Start."

2 Klik på "Nyt projekt" og vælg "Windows Forms Application" for at oprette et Windows-program. Skriv et navn, du selv vælger i "Navn" feltet og klik på "OK". Visual C / C ++ vil oprette et nyt projekt med det navn, du har valgt.

3 Klik på knappen "Toolbox" i øverste højre hjørne for at åbne en liste over kontroller at tilføje til den form, den midterste kasse. Klik og træk enhver kontrol, såsom en knap eller en tekstboks, på det grå "Form" område. Dobbeltklik på styring eller formular til at tilføje kode.

4 Klik på "Debug" og derefter "Build Solution" fra den øverste menu, når du har gennemført design og kodning din ansøgning. Dette vil samle og skabe dit program. Din ansøgning vil blive gemt i "Projekter" mappe under det navn, du gav den med filtypenavnet ".exe".