Sådan bruges en Dell IR LCD fjernbetjening

February 13

Sådan bruges en Dell IR LCD fjernbetjening


Dell IR LCD fjernbetjening arbejder med udvalgte modeller af Dell bærbare computere til at styre basale multimedie funktioner, såsom PowerPoint-præsentationer, lytte til musik eller se videoer. Fjernbetjeningen - som kan lagres i Express Slot på højre kant af den bærbare computer, når den ikke er i brug - kan sende kommandoer til den bærbare computer, om den er i åben eller lukket position. Det genopladelige batteri i fjernbetjeningen kan få strøm fra et USB-kabel forbindelse med computeren.

Instruktioner

1 Tryk på de tre knapper på venstre side af fjernbetjeningen til at styre volumen justeringer, herunder "mute". Hver knap har en højttaler ikon med buede linjer angiver lavere volumen, større volumen og mute. Disse er de eneste tre knapper til venstre.

2 Brug op og ned piletasterne til umiddelbart til højre for volumenkontrollen for at skifte kanal, når du ser Internet programmering.

3 Brug kompas taster (nord, syd, øst og vest) i midten af ​​fjernbetjeningen til at navigere gennem software skærme eller via celler af data, såsom et regneark.

4 Brug karat knapperne seks nær bunden af ​​fjernbetjeningen til at styre standard medieafspiller funktioner, såsom venstre og højre knapper (venstre og højre pile med linjer nedenunder) for "Rewind" og "Fast-Forward" på den øverste række, henholdsvis , med "Play / Pause" mellem dem. Afspil / Pause-knappen har en højre pil med to lodrette mærker at betegne pause. Et tryk på knappen for at spille, til en anden gang pause.

5 Brug den nederste række af tre knapper, fra venstre mod højre, for omvendt kapitel springe (venstre pil), stop (knappen i midten med den sorte firkant) og forudgående kapitel springe (højre pil) for at springe til den forrige eller næste spor på en lyd-cd eller et kapitel på en DVD.

TIPS

  • Fjernbetjeningen virker ikke genoplade mens gemt i Express Slot på den bærbare computer.
  • Dell Fjernbetjeningen er kompatibel med de fleste Dell bærbare computere er udstyret med en infrarød modtager og fremstillet efter den 31. januar, betyder 2007. Fjernbetjeningen ikke arbejde med nogen model af Dell Latitude eller Precision, uanset året den bærbare computer blev lavet.
  • Fjernbetjeningen skal rettes direkte mod Dell fra forsiden af ​​den bærbare computer inden for en afstand på ca. 25 fod. Dette begrænser brugerens vifte af bevægelse i et konferencelokale; for eksempel under en præsentation.

relaterede artikler