Sådan sletter du et foto på Cherry Blossoms

July 15

Sådan sletter du et foto på Cherry Blossoms


Cherry Blossoms er en online dating service med brugerprofiler, der tillader dig at dele dine uploadede billeder med andre brugere. Medlemmer kan uploade et eller flere profilfotos og slette dem alle på én gang eller en ad gangen. Gratis profiler kræver ikke et kreditkort, men du skal være mindst 18 år for at registrere som medlem af Cherry Blossoms.

Instruktioner

1 Besøg CherryBlossoms.com. Klik på knappen "Log ind" og indtaste dine oplysninger. Din e-mailadresse og adgangskode er påkrævet.

2 Før musen hen over fanen "Min konto", og klik på knappen "Tilføj / rediger Billeder".

3 Klik på "Slet billede" ved siden af ​​det billede, du ønsker at slette. Slet alle billeder ved at klikke på "Slet Alle billeder."

TIPS

  • Der henvises til Terms of Use aftalen for oplysninger om fotografier og vilkår privatlivets fred.
  • Brugere af Cherry Blossoms skal være mindst 18 år.

relaterede artikler