Sådan Integrer en Audio Media Player

November 21

Integrering en medieafspiller gør det muligt at uploade lyd- eller videofiler til din hjemmeside, så besøgende kan lytte til eller se indholdet direkte fra websiden. Du kan tilføje en indlejret version af Windows Media Player til din webside ved at indsætte en særlig script i HTML-koden på din side. Selv om denne proces tager kun et par minutter og er forholdsvis enkel, kan det virke kompliceret for nogen ikke kender til HTML-kode.

Instruktioner

1 Log ind på din webserver ved hjælp af din foretrukne FTP-klient.

2 Upload den ønskede lydfil til "public_html" bibliotek af det domæne, hvor din webside er placeret.

3 Åbn den side, hvor du ønsker at integrere en audio medieafspiller, så du kan se og redigere HTML-koden. Bemærk, at du kan bruge Notepad til dette.

4 Naviger til den placering på den webside, hvor du ønsker at indlejre medieafspilleren, mellem åbning og lukning "<html>" og "<body>" tags.

5 Indtast følgende kode:

"<Embed type =" application / x-mplayer2 "pluginspage =" http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/ "name =" mediaplayer1 "ShowStatusBar =" true "EnableContextMenu =" false "autostart =" false " width = "320" height = "240" loop = "false" /> "

6 Erstat "[NameOfVideo]" med filnavnet, der svarer til den lydfil, du vil indlejre i din webside. Erstat "[udvidelse]" med en udvidelse af den lydfil, som du ønsker at indkapsle såsom .mp3 eller .wma.

7 Skift visse egenskaber af "embed" kode til at gøre den integrerede medieafspiller opfører sig anderledes. For eksempel ændre "autostart" værdien til "true" for at tvinge spilleren til automatisk at starte, når en besøgende åbner websiden. Du kan også ændre "loop" værdi "true" for at tvinge lydfilen til at fortsætte med looping konstant. Endelig ændre "højde" og "bredde" attribut for at ændre størrelsen af ​​den integrerede afspiller. Bemærk, at disse ændringer er alle valgfrie.

8 Gem filen. Sørg for at gemme filen som ".htm" udvidelse, hvis du har redigeret filen i Notesblok.

9 Upload den opdaterede webside til det valgte område af dit websted ved hjælp af FTP-klient.

10 Kontroller, at den integrerede afspiller fungerer ved at besøge din webside og lytte til lydfilen på siden.

TIPS

  • Du kan integrere en video-fil på samme måde som en lydfil.
  • Altid holde en sikkerhedskopi af den oprindelige side kode, hvis du ikke er tilfreds med resultaterne.

relaterede artikler