Sådan bruges en Ghost Boot Disk med Altiris

March 11

Altiris-software er computer software, der kan hjælpe hjemmenetværk og computere sikkerhedskopiere og gendanne edb-data og billeder. Spøgelset boot disk giver dig mulighed for at gendanne en gemt computer billede fra et USB-drev. Brug af enheden kan tage en masse tid til at installere og køre, men processen er let og kan gøres på flere computere ved hjælp af samme spøgelse billede.

Instruktioner

1 Power computeren ned, du ønsker at bruge ghost boot disk på.

2 Sæt USB-drevet, og strøm til computeren igen.

3 Tryk på "Enter" på tastaturet for at starte fra USB-drev. Din spøgelse boot disk indlæser automatisk. Vent til hovedmenuen skal vises, før du fortsætter.

4 Klik på "Local", "disk" og "Fra billede." Vælg USB-drev fra listen af ​​muligheder. diskbillede Spøgelset boot vil indlæse på skærmen. Vælg billedet, og tryk på "OK".

5 Vælg den harddisk, du vil installere ghost boot billede på. Dette er den vigtigste harddisk, computeren kører på. Tryk på "OK".

6 Vent til "Image Restoration" proces at gennemføre. En procentdel vises. Det kunne tage mere end en time til at behandle og sende alle data. Når du er færdig, skal du fjerne USB-drevet fra computeren. Genstart computeren, og dit spøgelse billede vil held indlæse.